Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης ριάλιτι – Είχε συμμετάσχει σε παιχνίδι μόδας

Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης ριάλιτι – Είχε συμμετάσχει σε παιχνίδι μόδας

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 23χρονος Ερμής Καραγιάννης. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω αναρτήσεων φίλων του μοντέλου στα social media.

Ο Ερμής Καραγιάννης είχε συμμετάσχει πριν μερικά χρόνια στο ριάλιτι μόδας GNTM, αλλά και στο trailer του Big Brother. Tα τελευταία χρόνια ασχολούταν με τα social media.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη, με στενή του φίλη να αναφέρει στον Alpha τα εξής: «Πέθανε την προηγούμενη Πέμπτη. Μια εβδομάδα πριν. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Μας έκανε κάποιους φίλους του delete και κάποιους block. Αλλά δεν μας πέρασε από το μυαλό. Μας έλεγε δεν έχει νόημα η ζωή μου, δεν μπορώ να βρω σύντροφο. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα έφτανε στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε», είπε και πρόσθεσε πως «Έμενε με τον μπαμπά του. Προσπάθησε ο μπαμπάς του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος… ένιωσε γαλήνη ότι το έκανε. Δεν δούλευε».

Διαβάστε επίσης:

«Λουκέτο» στην ψηφιακή πύλη που συνέδεε Νέα Υόρκη με Δουβλίνο – Έβρισαν περαστικούς, influencer έδειξε το στήθος της (Video)

Μίλτος Τεντόγλου: «Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν» – Γιατί δεν χαμογελά μετά τους αγώνες (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter