Basket League: Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Μήτογλου

Basket League: Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Μήτογλου

Ο Ντίνος Μήτογλου φοράει ξανά τα πράσινα. Η επιστροφή του διεθνούς μπασκετμπολίστα στον Παναθηναϊκό ανακοινώθηκε το απομεσήμερο της Πέμπτης, δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του για την Αρμάνι Μιλάνο. Ο 27χρονος Μήτογλου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», όπου αγωνίστηκε μεταξύ 2017-21.

Ο Μήτογλου είναι ελεύθερος να επιστρέψει στην ενεργό δράση άμεσα, αφού η ποινή του για τη γνωστή υπόθεση ντόπινγκ μειώθηκε από το CAS από 32 μήνες αποκλεισμού σε 16. Ο διεθνής φόργουορντ αναμένεται να κληθεί από τον Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική ομάδα εν όψει του Μουντομπάσκετ, που αρχίζει στις 25 Αυγούστου στη Μανίλα.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου”, είπε ο Μήτογλου στις πρώτες δηλώσεις του. “Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, παρά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπό μου, όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και φυσικά τον κόσμο της ομάδας που δεν έπαψε ποτέ να είναι στο πλευρό μου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο με πάρα πολύ σκληρή δουλειά και απίστευτη θέληση να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Ο Μήτογλου, που έχει ύψος 2,10 μ., ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στον Άρη, ενώ σπούδασε στις ΗΠΑ στο κολέγιο Ουέικ Φόρεστ.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση των Λούκα Βιλντόσα, Ματίας Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο, Δημήτρη Μωραΐτη, ενώ αποχαιρέτησε τους Πάρις Λι, Ματέους Πονίτκα, Αρτούρας Γκουντάιτις, Ντέρικ Ουίλιαμς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter