Τροχαίο στην Πειραιώς: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το 5χρονο αγοράκι

Τροχαίο στην Πειραιώς: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το 5χρονο αγοράκι

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά το σοβαρό τροχαίο στην Πειραιώς, όπου αυτοκίνητο παρέσυρε 5 πεζούς, ανάμεσά τους και τρία παιδιά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται από το αποκλειστικό βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση επικράτησε πανικός στο σημείο. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν, ενώ πολίτες έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες που ήταν αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην Πειραιώς, στο ύψος εμπορικού κέντρου στο Ρέντη, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε 5 πεζούς, ανάμεσά τους και τρία παιδιά.
Μάλιστα, ένα από τα παιδιά, ηλικίας 5 ετών, νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο «Παίδων Αγία Σοφία». Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκαν και οι άλλοι δύο ανήλικοι, ενώ οι δύο ενήλικες νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό».

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι

Αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το 5χρονο αγοράκι διακομίστηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στη συνέχεια στο Παίδων Αγ. Σοφία. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα αδέλφια του, ένα αγόρι 10 ετων και ένα κορίτσι 8 ετών μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Παίδων Αγ. Σοφία όπου διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμό τους. Νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική και είναι εκτός κινδύνου.

Η 53χρονη και η 33χρονη νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Ερυθρός με κατάγματα γόνατος και κνήμης αντίστοιχα.

 

Στον εισαγγελέα ο οδηγός που παρέσυρε 5 άτομα

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛΑΣ για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ στην οδό Πειραιώς, όπου 26χρονος οδηγός ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε δυο γυναίκες, 53 και 33 ετών, μητέρα και κόρη αντίστοιχα, και τα τρία παιδιά της 33χρονης, δύο αγόρια 10 και 5 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος οδηγός στην κατάθεση του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Παράλληλα η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος. Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στον Ορχομενό: Τον βρήκαν νεκρό, αλλά λίγο πριν τον θάψουν είδαν σφαίρα στον θώρακα

LIVE: Εκατοντάδες φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές στο UCLA παρά τον αστυνομικό κλοιό – «Δεν φεύγουμε – Δεν μας τρομάζετε»

Ο Πολάκης ξεσκεπάζει την «κλίκα» στο ΕΚΠΑ που προσπαθεί να τοποθετήσει διευθυντή κλινικής στο Αττικό

Πειραιώς: Στον εισαγγελέα ο οδηγός που παρέσυρε 5 άτομα – Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ το 5χρονο αγοράκι (Video)

Κόκκινα πασχαλινά αυγά: Πώς θα τα βάψετε με φυσικό τρόπο (Video)

Μαρία Καρυστιανού: Πρέπει να παίρνω ηρεμιστικό πριν ακούσω τον Μητσοτάκη να μιλάει για τα Τέμπη (Video)

Χρυσή Αυγή: Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Μιχαλολιάκος – Αντίθετος ο εισαγγελέας

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter