Champions League: Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι

Champions League: Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι

Δεν ανέδειξε νικητή ο πρώτος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι. Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά βρέθηκαν σε καλή βραδιά οι γκολκίπερ τους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κατοχή μπάλας από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο η Ρεάλ «χτύπησε» πρώτη στο 36’ με σουτ – οβίδα του Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μετράει γκολ ή ασίστ σε κάθε ένα από τα 10 τελευταία του παιχνίδια με τη Ρεάλ στο Champions League. Μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μεγαλύτερο σερί με γκολ ή ασίστ ενώ έπαιζε για τη Ρεάλ Μαδρίτης (11 ματς).

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 67’. Ο Ροντρίγκο έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, έπαιξε για τον Γκρίλις, ο Γκουντογκάν έστρωσε στον Ντε Μπρόινε, ο οποίος με σουτ – κεραυνό νίκησε τον Κουρτουά για το 1-1.

Διαιτητής: Αρτούρ Ντίας (Πορτογαλία)

Κίτρινες: Κρόος, Καμαβινγκά / Γκουντογκάν, Σίλβα.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Αλάμπα, Ρούντιγκερ, Καμαβινγκά, Μόντριτς (87’ Μάτσο), Κρόος (83’ Τσουαμενί), Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά, Ροντρίγκο (82’ Ασένσιο).

Μάντσεστερ Σίτι (Π. Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ακάντζι, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Σίλβα, Γκρίλις, Ντε Μπρόινε, Χάαλαντ.

*Ο αγώνας της Ρεάλ με τη Σίτι ήταν ο 190ος για τον Κάρλο Αντσελότι ως προπονητής σε ματς του Champions League. Ο Ιταλός έπιασε τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην κορυφή των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter