Champions League: Νίκη της Μίλαν επί της Τότεναμ στο Σαν Σίρο

Champions League: Νίκη της Μίλαν επί της Τότεναμ στο Σαν Σίρο

H επιστροφή της Μίλαν μετά από περίπου 10 χρόνια στα νοκ-άουτ του Champions League συνοδεύτηκε με νίκη επί της Τότεναμ στο Μιλάνο (1-0), χάρη στο γκολ του Ισπανού Μπραχίμ Ντίας στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Μπορεί οι «πετεινοί» να μην είχαν ηττηθεί από τους «ροσονέρι» στα τέσσερα μεταξύ τους ευρωπαϊκά ματς (2-2-0), ωστόσο, απόψε οι πρωταθλητές της Serie A έβαλαν τέλος στην αρνητική αυτή παράδοση, όπως και σε αυτή που είχαν απέναντι σε αγγλικές ομάδες στα 10 τελευταία ματς που έδωσαν (8 ήττες, 2 ισοπαλίες).

Μετά τον Φεβρουάριο του 2011 και το 4-0 επί της Άρσεναλ, η Μίλαν νίκησε για πρώτη φορά σύλλογο από το Νησί και στις 8 Μαρτίου θα πάει στο Λονδίνο για να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα.

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλούλου, Κίερ, Τιαό, Σαλεμάκερς (77′ Μεσίας), Κρούνιτς, Τονάλι (86′ Πόμπεγκα), Ερναντέζ, Ντίας (77′ Ντε Κετελάρε), Λεάο (90′ Ρέμπιτς), Ζιρού

Τότεναμ: Φόρστερ, Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ (81′ Ντέιβις), Έμερσον, Σκιπ, Σαρ, Πέρισιτς, Κουλουσέφσκι (70′ Ριτσάρλισον), Σον (81′ Νταντζούμα), Κέιν

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter