Champions League: Ρεάλ – Σίτι και οι δύο του Μιλάνου στα ημιτελικά – Τα γκολ της βραδιάς (Videos)

Champions League: Ρεάλ – Σίτι και οι δύο του Μιλάνου στα ημιτελικά – Τα γκολ της βραδιάς (Videos)

Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του Champions League με τις δύο αναμετρήσεις της Τετάρτης. Μία θέση στον τελικό διεκδικεί η πολυνίκης του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα αντιμετωπίσει (όπως πέρσι) τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό θα κοντραριστούν οι δύο ομάδες του Μιλάνου, Ίντερ και Μίλαν.

Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (0-3)

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε 1-1 στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν (είχε νικήσει 3-0 στην Αγγλία) και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Champions League όπως και πέρσι, την κάτοχο του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης (9-10/5 και 16-17/5).

Στο 16′ ο Σανέ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το πλασέ του προ του Εντερσον να φεύγει άουτ. Λίγο αργότερα το VAR γλίτωσε τον Ουπαμεκανό από την αποβολή που ανέτρεψε ως τελευταίος αμυντικός τον Χάαλαντ αλλά ο αμυντικός της Μπάγερν έκανε χέρι-πέναλτι στο 36′ σε σουτ του Γκιουντογκάν. Το εκτέλεσε ο Χάαλαντ κι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
Στο β’ μέρος η Σίτι έχασε στο 55′ μεγάλη ευκαιρία με τον Χάαλαντ Ομως στο 58′ ο Νορβηγός εκμεταλλεύτηκε γλίστρημα του Ουπαμεκανό, τον πέρασε κι εκτέλεσε τον Ζόμερ για το 0-1, φθάνοντας τα 35 στη διοργάνωση…

Το τελευταίο ημίωρο ηταν διαδικαστικό. Στο 76′ ο Τελ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Η Μπάγερν πίεσε για να μη χάσει και στο 83′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ακάντζι και ο Κίμιχ έκανε το 1-1.

Ίντερ – Μπενφίκα 3-3 (2-0)

Στο «Τζουζέπε Μεάτσα» η Ίντερ «πάτησε» στο 2-0 του «Ντα Λουζ» και μπορεί να μην κράτησε το μηδέν στην άμυνά της όπως είχε κάνει στα 3 από 4 ματς που έχει δώσει με τους «Αετούς» στην Ευρώπη, ωστόσο, έμεινε αήττητη για 5ο σερί ματς απέναντί τους (3-2-0) και με το «χορταστικό» 3-3 προκρίθηκε στην τετράδα, για πρώτη φορά μετά τη χρονιά του τρεμπλ (2009/2010).

Για την Ίντερ σκόραραν οι Νικολό Μπαρέλα (14′), Λαουτάρο Μαρτίνεζ (65′) και Χοακίν Κορέα (78′), ενώ για τους Πορτογάλους οι Φρέντρικ Αούρσνες (38′), Αντόνιο Σίλβα (86′) και Πέτερ Μούσα (95).

Σε ένα συναρπαστικό ματς, η Ίντερ προκρίθηκε στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί όπου θα παλέψει κόντρα στη συμπολίτισσά της, Μίλαν, για μια θέση στον τελικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter