Champions League: «Βόμβα» από Βιγιαρεάλ, πρόκριση θρίλερ η Ρεάλ

Champions League: «Βόμβα» από Βιγιαρεάλ, πρόκριση θρίλερ η Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ απέκλεισαν την Τσέλσι και την Μπάγερν αντίστοιχα, στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League και πήραν τα εισιτήρια στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Στο Μπερναμπέου, η Ρεάλ κατέβηκε με όπλο τη νίκη της με 3-1 στο πρώτο ματς στο Λονδίνο, αλλά η Τσέλσι της έβαλε δύσκολα καθώς προηγήθηκε στο 15′ με τον Μάουντ (0-1) και ήθελε ένα ακόμη γκολ για να στείλει το ματς στη παράταση. Οι Λονδρέζοι το σημείωσαν στο 52′ με τον Ρούντιγκερ (0-2) και το ματς έγινε θρίλερ. Στο 62′ η Τσέλσι πέτυχε και 3ο γκολ με τον Αλόνσο αλλλα ακυρώθηκε από το VAR για χέρι του σκόρερ. Ένα λεπτό μετά, ο Μπενζεμά είχε δοκάρι αλλά η Τσέλσι έκανε την πλήρη ανατροπή με το 0-3 του Βέρνερ στο 75′. Κι ενώ ο Κουρτουά έσωσε το 0-4 στο 79′, ο νεοεισελθών Ροντρίγο στο 80′ μείωσε σε 1-3 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στην παράταση ο Καρίμ Μπενζεμά μείωσε σε 2-3 με το 4ο γκολ του σε δυο ματς κόντρα στη Τσέλσι και χάρισε την πρόκριση στους Μαδριλένους μετά από ένα συγκλονιστικό ματς.

Η Ρεάλ περιμένει στον ημιτελικό τη νικήτρια του σημερινού προημιτελικού (13/4) Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι (0-1).

Στο Μόναχο, η Μπάγερν προσπάθησε να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα με 1-0 από την εκπληκτική φέτος Βιγιαρεάλ και προηγήθηκε στο 52′ με γκολ του Λεβαντόφσκι. Οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί στο β’ μέρος και έχασαν πολλές ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Και τελικά… τιμωρήθηκαν, αφού η Βιγιαρεάλ στην πρώτη επίθεση της στο 2ο ημίχρονο πέτυχε γκολ (88′) με τον Τσουκουέζε, ισοφάρισε 1-1 και ολοκλήρωσε την 2η μεγάλη έκπληξη μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους.
Η Βιγιαρεάλ περιμένει στον ημιτελικό την ομάδα που θα προκριθεί σήμερα από το ζευγάρι Λίβερπουλ – Μπενφίκα (3-1).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter