Conference League: Ο Φαμπιάνο έδωσε την πρόκριση στον Άρη, 1-0 την Αραράτ

Conference League: Ο Φαμπιάνο έδωσε την πρόκριση στον Άρη, 1-0 την Αραράτ

Ο Άρης δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τελικά τη νίκη 1-0 επί της Αραράτ με «χρυσό» γκολ του Φαμπιάνο στο 80’ και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε έστω και δύσκολα στον γ’ προκριματικό του Conference League εκεί όπου θα αναμετρηθεί με την Ντιναμό Κιέβου (10 και 17 Αυγούστου).

Στα πρώτα λεπτά ο Άρης ήταν εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η Αραράτ ήταν η πιο απειλητική, προσπαθώντας να χτυπήσει τους κίτρινους στην πλάτη της άμυνας με τον πιο επικίνδυνο παίκτης τον Γένε. Στο 18’ ο Γένε έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουέστα, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στην εξέλιξη της φάσης ο Σερομπιάν δοκίμασε ένα σουτ από τη γωνία της περιοχής, το οποίο μπλόκαρε ο Κουέστα. Ο Αρης ήταν φλύαρος στο πρώτο μέρος με την Αραράτ να έχει κλείσει πλήρως τους διαδρόμους στην άμυνα της.

Στο 2ο ημίχρονο με την είσοδο του Σαβέριο στο ματς ο Άρης απέκτησε πνοή στην επίθεση και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες. Πάλμα, Μορόν και Σαβέριο είχαν συνολικά τέσσερις καλές στιγμές για γκολ μέχρι το 70’ και όσο περνούσε η ώρα οι «κίτρινοι» ανέβαζαν την πίεση τους προκειμένου να βρουν το γκολ της πρόκρισης, κάτι που λίγο έλειψε να βρει η Αραράτ με τον Γένε στο 71’.

Τελικά η λύτρωση για τον Αρη ήρθε στο 80’ από μια στημένη φάση. Ο Πάλμα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Φαμπιάνο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στα λεπτά που απέμεναν ο Αρης κράτησε το μηδέν στην άμυνα του και πήρε μια δύσκολη νίκη αλλά και μια πολύτιμη πρόκριση.

Κίτρινες πήραν οι Γκριγκοριάν, Μουραντιάν, Σέιντ, Εζα.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ (62’ Εντβοντό), Νταρίντα, Μενέντεθ (46’ Σαβέριο), Ρουπ (62’ Πάβισιτς), Πάλμα (90’ Ματαρίτα), Μορόν (87’ Χριστοδουλόπουλος).

ΑΡΑΡΑΤ: Ερμάκοφ, Γκριγκοριάν (72’ Τερτεγιάν), Σέιντ, Μπουένο, Αλεμάο (84’ Χακομπιάν), Καστανέιρα (64’ Τέρα), Ομπιέρο, Μουραντιάν, Γένε, Σερομπιάν (64’ Αβανεσιάν), Έζα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter