Διακοπές -ξανά- για τον Μητσοτάκη με πενθήμερο στο Ζαγόρι

Διακοπές -ξανά- για τον Μητσοτάκη με πενθήμερο στο Ζαγόρι

Το καλοκαίρι που πέρασε ο πρωθυπουργός σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο ήταν σε παραλία, με ρεκόρ διακοπών την πολυήμερη «εξαφάνισή» του 3-16 Αυγούστου, για την οποία το Μαξίμου δεν είχε ενημερώσει καν και μέχρι να μαθευτεί ότι είναι στην Κρήτη, οι δημοσιογράφοι… τον ψάχνανε.

Σύμφωνα με το Epiruspost, που επικαλείται επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει χειμερινές διακοπές στο Ζαγόρι με τη σύζυγό του Μαρέβα και πιθανότατα ορισμένους φίλους του ζευγαριού, από τις 2 Ιανουαρίου έως τις 7 του μήνα.

Βασική έδρα του πρωθυπουργού θα είναι η Αρίστη όμως στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται εξορμήσεις και σε άλλα χωριά του Ζαγορίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Το Ζαγόρι εδώ και λίγο καιρό αποτελεί μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco με την επίσημη τελετή να έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο και πάλι παρουσία του πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός είναι τακτικός επισκέπτης του Ζαγορίου, όπου άλλωστε το επέλεξε με αγορά οικοπέδου προκειμένου να προχωρήσει σε ανέγερση κατοικίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter