Κακοκαιρία «Π»: Διακοπή κυκλοφορίας σε νέα και παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών (Videos)

Κακοκαιρία «Π»: Διακοπή κυκλοφορίας σε νέα και παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών (Videos)

Διεκόπη η κυκλοφορία σε τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Αχαΐα από το πρωί της Πέμπτης. Η κυκλοφορία των οχημάτων αφορά το 161ο χιλιόμετρο της νέας Εθνικής Οδού, στην περιοχή Ελαιώνας, στο ρεύμα προς Αθήνα. Επίσης έχει διακοπεί και η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης στην περιοχή Μετόχι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων διενεργούνται εκτροπές κυκλοφορίας.

Παράλληλα, με εντολή του διαχειριστή υποδομής, τα δρομολόγια 1330 & 1331 (Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό) ακυρώνονται. Επίσης, λόγω της συγκέντρωσης υδάτων στη γραμμή, τα δρομολόγια 11306 & 11307 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Πάτρα – Άγιος Ανδρέας.

«Ποτάμια» οι δρόμοι στην Πάτρα

Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα και στην Πάτρα από την σφοδρή καταιγίδα που εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης. Πλημμύρισαν δρόμοι στο κέντρο της πόλης, αλλά και σε συνοικίες.

Ο ποδηλατόδρομος στην παραλιακή ζώνη «εξαφανίστηκε» κάτω από το νερό της βροχής, αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν γιατί δεν ήταν δυνατή η οδήγηση και οι καταστηματάρχες στην Αγίου Ανδρέου, την Ρήγα Φεραίου και αλλού προσπαθούσαν μάταια με τις σκούπες να κρατήσουν το νερό της βροχής έξω από τις επιχειρήσεις τους.

Στη λαχαναγορά επίσης πλημμύρισαν οι εγκαταστάσεις, σύμφωνα με το best.gr, ενώ σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Αρόη και στην Φιλίππου Ολυμπιάδος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter