Διεθνής Τύπος: «Τα κατεψυγμένα έμβρυα είναι παιδιά – Η απόφαση της Αλαμπάμα φέρνει νέα διαμάχη»

Διεθνής Τύπος: «Τα κατεψυγμένα έμβρυα είναι παιδιά – Η απόφαση της Αλαμπάμα φέρνει νέα διαμάχη»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Γαλλία, ο πρωταρχικός στόχος της ρωσικής παραπληροφόρησης». Ο πόλεμος στην Ουκρανία εισέρχεται στον τρίτο χρόνο του. Στη Liberation διαβάζουμε: «Τρακτέρ, το έπος ενός γιγαντισμού». Τα μηχανήματα αυτά αφηγούνται την εξέλιξη του γαλλικού μοντέλου από τη δεκαετία του ’60.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Πού οδηγεί αυτή η τρέλα». Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία, σκορπώντας θάνατο και καταστροφή. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Η εκπαίδευση είναι πολιτική». Γιατί κάποιοι τείνουν σε δεξιές λαϊκιστικές ιδέες και άλλοι όχι; Η πορεία έχει οριστεί ήδη στην παιδική ηλικία, λέει ο παιδίατρος και συγγραφέας Χέρμπερτ Ρεντς – Πόλστερ.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Tο θανατηφόρo πλήγμα σε χωριό της Ουκρανίας ανοίγει νέο χάσμα». Φίλοι και συγγενείς υποψιάζονται ο ένας τον άλλο για «φιλίες» με τη Ρωσία. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Αλαμπάμα: Το δικαστήριο αποφάσισε ότι τα κατεψυγμένα έμβρυα είναι παιδιά». Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Αλαμπάμα άνοιξε νέο μέτωπο στη διαμάχη για την αναπαραγωγική ιατρική στις ΗΠΑ.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «”Ήταν εκτέλεση”. Οικογένεια θρηνεί το αγόρι που σκοτώθηκε από τον IDF». Ο Νιχάλ Αμπού Αγιάς κρατούσε τη σχολική του τσάντα, όταν σκοτώθηκε μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Δυτική Όχθη. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «”Οι σλαμιστές εκφοβίζουν τη Βρετανία”, δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Σουέλα Μπρέιβερμαν». O μαζικός εξτρεμισμός προελαύνει περήφανα, οι πανεπιστημιουπόλεις παραμένουν επικίνδυνοι χώροι για τους Εβραίους.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Η μητέρα του Ναβάλνι είδε τη σορό του γιου της». Επισκέφτηκε το νεκροτομείο νεκροτομείο και κοινοποίησε βίντεο με δηλώσεις.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Καταστροφική φωτιά στη Βαλένθια». Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από φωτιά σε συγκρότημα 14 ορόφων.

Διαβάστε επίσης:

NASA: Αμερικανική προσελήνωση του «Οδυσσέα» μετά από 52 χρόνια του προγράμματος «Apollo»

Η Όλγα Γεροβασίλη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter