Δίκη Πισπιρίγκου: Να απορριφθεί το αίτημα Κούγια για εξαίρεση της προέδρου ζητά η εισαγγελέας

Δίκη Πισπιρίγκου: Να απορριφθεί το αίτημα Κούγια για εξαίρεση της προέδρου ζητά η εισαγγελέας

Την απόρριψη του αιτήματος του Αλέξη Κούγια για εξαίρεση του προσώπου της προέδρου του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στη δίκη Πισπιρίγκου, ζήτησε η εισαγγελέας Έδρας.

Παράλληλα, ζητά να κριθούν απαράδεκτοι οι λόγοι δυσπιστίας που επικαλείται η Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Δείτε σχετικά: Κούγιας στη δίκη Πισπιρίγκου: «Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της» – Κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της προέδρου

Η εισαγγελική λειτουργός είπε πως το αίτημα που προέβαλε η κατηγορούμενη πρέπει να απορριφθεί καθώς, όπως είπε, δεν στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

«Η διατύπωση δυσπιστίας απαιτεί πραγματικά γεγονότα και όχι κρίσεις ως προς τον τρόπο διεύθυνσης της διαδικασίας. Αυτά τα γεγονότα σίγουρα δεν είναι η απόρριψη αιτημάτων» ανέφερε η εισαγγελέας η οποία διερωτήθηκε γιατί οι υπόνοιες μεροληψίας τής κατηγορουμένης στρέφονται μόνο στο πρόσωπο της προέδρου και όχι προς τα μέλη του δικαστηρίου αφού οι επίμαχες αποφάσεις επί των αιτημάτων ήταν ομόφωνες. Επίσης τόνισε πως και η ίδια ήταν αρνητική στην ικανοποίηση των επίμαχων αιτημάτων πλην όμως δεν στράφηκε και εναντίον της η αίτηση εξαίρεσης.

Η διαδικασία συνεχίζεται.

Κούγιας στη δίκη Πισπιρίγκου: «Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της»

Νωρίτερα, στιγμές έντασης καταγράφηκαν στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου την Τετάρτη, κατά την κατάθεση αιτήματος, από τον Αλέξη Κούγια, για εξαίρεση του προσώπου της προέδρου του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Μάλιστα, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης είπε μεταξύ άλλων ότι: «Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της τώρα θα κάνει ό,τι της πω εγώ».

Συγκεκριμένα, με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε 20λεπτη διακοπή προκειμένου να καταθέσει γραπτώς αίτηση εξαίρεσης στο πρόσωπο της προέδρου.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας στη δίκη Πισπιρίγκου: «Να πάει στον διάολο η κατηγορούμενη, η Δικαιοσύνη είναι το θέμα»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα της απολογίας της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Τι θα υποστηρίξει

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε η δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Δίκη Πισπιρίγκου: Παραιτείται από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης ο Αλέξης Κούγιας; Τι δήλωσε μετά από… διαβουλεύσεις

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν σχετίζεται η κεταμίνη με τον θάνατο της Τζωρτζίνας» δήλωσε ιατροδικαστής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter