Κούγιας στη δίκη Πισπιρίγκου: «Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της» – Κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της προέδρου

Κούγιας στη δίκη Πισπιρίγκου: «Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της» – Κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της προέδρου

Στιγμές έντασης καταγράφηκαν στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου την Τετάρτη, κατά την κατάθεση αιτήματος, από τον Αλέξη Κούγια, για εξαίρεση του προσώπου της προέδρου του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Μάλιστα, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης είπε μεταξύ άλλων ότι: «Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της τώρα θα κάνει ό,τι της πω εγώ».

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα της απολογίας της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Τι θα υποστηρίξει

Συγκεκριμένα, με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε 20λεπτη διακοπή προκειμένου να καταθέσει γραπτώς αίτηση εξαίρεσης στο πρόσωπο της προέδρου.

«Θέλω 20 λεπτά διότι δεν πρόλαβα, ήμουν στη Μυτιλήνη χθες και τη Δευτέρα είχα ένα προσωπικό θέμα. Επειδή είναι σοβαρό θέμα και θέλω να αναπτύξω πολύ αναλυτικά το θέμα αυτό», είπε ο κ. Κούγιας προκαλώντας την αντίδραση της προέδρου, η οποία του είπε ότι έχει μόνο δέκα λεπτά.

Η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το δικαστήριο θα διακόψει για δέκα λεπτά, με τον Αλέξη Κούγια να σχολιάζει πως «δεν μπορεί ένα τόσο σοβαρό θέμα να γίνεται με χρονοδιακόπτη».

Συγκεκριμένα ο διάλογος είχε ως εξής:

Κούγιας: Δεν είμαι έτοιμος ακόμη να υποβάλλω την αίτηση, θέλω και άλλο χρόνο.

Πρόεδρος: Εμείς σας δώσαμε το χρόνο, όταν την ετοιμάσετε την αίτηση να τη καταθέσετε, να ξεκινήσει η απολογία της κατηγορούμενης.

Κούγιας: Της απαγορεύω να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, δεν απολογείται, υποβάλλει αίτηση εξαίρεσής σας. Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της τώρα θα κάνει ό,τι της πω εγώ. Θέλω χρόνο

Πρόεδρος: Τα 20 λεπτά που μας ζητήσατε για να ετοιμαστείτε έχουν περάσει. Δε γίνεται το δικαστήριο να ανεβοκατεβαίνει για να ετοιμάσετε εσείς την αίτηση. Θα έπρεπε να είστε έτοιμος. Σας δίνω ακόμη δέκα λεπτά, δεν μπορώ να σας δώσω άλλο χρόνο.

Δείτε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε η δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Δίκη Πισπιρίγκου: Παραιτείται από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης ο Αλέξης Κούγιας; Τι δήλωσε μετά από… διαβουλεύσεις

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν σχετίζεται η κεταμίνη με τον θάνατο της Τζωρτζίνας» δήλωσε ιατροδικαστής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter