Δίκη βιτριόλι: Αμετανόητη η κατηγορούμενη – «Εσύ Ιωάννα, ξέρεις γιατί στο έριξα» – Έξαλλος ο Λύτρας: Είναι δυνατό να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί;

Αμετανόητη εμφανίστηκε η Έφη Κακαρατζούλα κατά την κατάθεσή ενώπιον των δικαστών και των ενόρκων του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η 37χρονη, έλαβε τον λόγο μετά την τρίωρη κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Ωστόσο, η διαδικασία ολοκληρώθηκε συντομότερα από ό,τι αναμενόταν, διότι οι δικηγόροι υπεράσπισης δεν της υπέβαλαν ερωτήσεις.

Δείτε επίσης: Υπόθεση βιτριόλι – Οι συγκλονιστικές περιγραφές της Ιωάννας: «Έλεγα θεέ μου βοήθησε με, έπιανα το πρόσωπο μου και ένιωθα ότι λιώνω»

Ωστόσο, Κλείνοντας την κατάθεση της η Ιωάννα ζήτησε να τοποθετηθεί: «Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει το σκοπό της».

Δείτε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο θύμα και κατηγορουμένη – Ιωάννα: «Έπιανα το πρόσωπο μου και ένιωθα ότι λιώνω» (Photos)

Αμέσως μετά, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση με τον αδελφό της Ιωάννας να εκνευρίζεται.

Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…

Αδελφός θύματος: Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!

Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Παρέμβαση Λύτρα: Λέει τέτοια πράγματα και δεν την επαναφέρετε στη θέση της;

Λίγο πριν διακόψει το δικαστήριο για μισή ώρα, ο συνήγορος της Ιωαννας, Αποστολος Λύτρας ζήτησε το λόγο απευθύνθηκε προς την έδρα λέγοντας: «Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι γνωρίζεις το λόγο της επίθεσης.

Πως είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί!».

Στην τοποθέτηση του Απόστολου Λύτρα αντέδρασε η κατηγορούμενη λέγοντας: «Σας παρακαλώ πολύ»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter