Δίκη βιτριόλι – Ξέσπασε η οικογένεια της Ιωάννας: «Σκύλα, απόβρασμα» – Απαθής η κατηγορούμενη

Δίκη βιτριόλι – Ξέσπασε η οικογένεια της Ιωάννας: «Σκύλα, απόβρασμα» – Απαθής η κατηγορούμενη

Στιγμές έντασης σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαρατζούλα τον Μάιο του 2020.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατάθετε η Ιωάννα και η κατηγορούμενη κάτι ψέλλισε χαμηλόφωνα. Τότε, η οικογένεια του 35χρονου θύματος ξέσπασε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σκύλα,απόβρασμα της κοινωνίας, μας διέλυσες».

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, ρώτησε την Ιωάννα: «σας είπε κάτι σήμερα; Σας ζήτησε συγνώμη;».

Η Ιωάννα απάντησε: «Δεν έχει πει τίποτα. Μόνο με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα». 

Εκείνη τη στιγμή, κάτι σχολίασε η κατηγορούμενη χαμηλόφωνα προκαλώντας την οργή της οικογένειας της Ιωάννας.

Τότε, ο αδερφός και η μητέρα της  επιτέθηκαν φραστικά στην κατηγορούμενη: «Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι, ε φίδι μιλάς. Γ@@@ το @@@», είπε ο αδερφός της Ιωάννας ενώ αδερφός και μητέρα έκαναν κίνηση να πλησιάσουν την κατηγορούμενη αλλά παρενέβησαν οι αστυνομικοί.

«Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας μας διέλυσες», είπαν.

Με τη συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα προκειμένου να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της.

Ολόκληρος ο διάλογος που οδήγησε στην έκρηξη: 

Λύτρας: Το δικαστήριο έχει αρμοδιότητα να κληθούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, που συνομίλησαν με την κατηγορουμένη μετά το συμβάν. Ζητάμε από το δικαστήριο να κληθούν για να δούμε αν υπήρχε βοήθεια προς την κατηγορούμενη χωρίς να υπονοούμε ότι υπάρχει θέμα συνεργείας. Εμφανίστηκε δικηγόρος σε κανάλια και είπε ότι εκπροσωπεί τον άντρα που προτείνουμε μάρτυρα. Αυτός είπε για το καυστικό υγρό και για την παρακολούθηση. Από τη στιγμή που που υπάρχουν οι κλήσεις αμέσως μετά το περιστατικό σε αυτά τα άτομα όφειλε ο ανακριτής να τα καλέσει. Ποιά ειναι η γνώμη σας; Ήθελε η κατηγορούμενη απλά να σας βλάψει;

Ιωάννα: Αυτό που συμπεραίνω από τον τρόπο που έχει ενεργήσει η ίδια πριν και κατά τη διάρκεια της επίθεση, λόγω και της μεγάλη περιεκτικότητας του υγρού και το ότι το μετάγγισε σε δοχείο με μεγάλο στόμιο για να πέσει με μία κίνηση πάνω μου, το ότι με εγκλώβισε στο σημείο εκείνο και ότι όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει αλλά έχει αποθρασυνθεί και σχεδιάζει να έρθει στο νοσοκομείο για να με αποτελειώσει, μου δείχνουν ότι ήθελε να με σκοτώσει.

Λύτρας: Σας ζήτησε μέσω κάποιου προσώπου συγνώμη;

Ιωάννα: Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας από την οικογένειά της και δεν έχει ειπωθεί τίποτα ούτε προς εμένα ούτε προς την οικογένειά μου.

Λύτρας: Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι;

Ιωάννα: Όχι. Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα…

Κατηγορούμενη: Σας παρακαλώ κύριε πρόεδρε

Αδελφός: Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας!. Φίδι, ε φίδι μιλάς. Γ@@@ το @@@!

Μητέρα Ιωάννας: Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας! Μας διέλυσες…

Δείτε επίσης: Υπόθεση βιτριόλι – Οι συγκλονιστικές περιγραφές της Ιωάννας: «Έλεγα θεέ μου βοήθησε με, έπιανα το πρόσωπο μου και ένιωθα ότι λιώνω»

Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο θύμα και κατηγορουμένη – Ιωάννα: «Έπιανα το πρόσωπο μου και ένιωθα ότι λιώνω» (Photos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter