Δήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη μετά την εκδίκαση της αγωγής Τσίπρα κατά Παπαχρήστου για το σπίτι στο Σούνιο

Δήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη μετά την εκδίκαση της αγωγής Τσίπρα κατά Παπαχρήστου για το σπίτι στο Σούνιο

Δήλωση μετά την εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας σε βάρος του Γιώργου Παπαχρήστου σχετικά με τα δημοσιεύματα για το σπίτι που νοικιάζει στο Σούνιο και τους ισχυρισμούς περί βίλας και πολυτελούς κατοικία έκανε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης.

«Αδιαμφησβήτητα αποδείχτηκε ότι τα πραγματικά γεγονότα διαψεύδουν πλήρως όλους τους ισχυρισμούς των εναγομένων σε ΜΜΕ κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού, όπως και ότι αποκλειστικό στόχο είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή του» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Ματζουράνης στη δήλωσή του που ακολουθεί:

«Στη σημερινή εκδίκαση της Αγωγής του Α. Τσίπρα κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου και της ιδιοκτήτριας της εφημερίδας «Τα Νέα» και του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» εταιρείας «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ», στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, αδιαμφησβήτητα αποδείχτηκε ότι τα πραγματικά γεγονότα διαψεύδουν πλήρως όλους τους ισχυρισμούς των εναγομένων σε ΜΜΕ κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού, όπως και ότι αποκλειστικό στόχο είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή του.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε η αποδεικτική γύμνια των εντολοδόχων και των εντολέων τους, που σχεδίασαν και υλοποίησαν την κατασυκοφάντηση του Α. Τσίπρα με τα ίδια βρώμικα υλικά, που χρησιμοποίησε το «Μακελειό» σε προγενέστερα δημοσιεύματά του. Τέλος επαληθεύτηκε η θλιβερή πραγματικότητα ότι στη σημερινή Ελλάδα ενδημεί ένα είδος «δημοσιογραφίας», που προσφέρει φήμη και χρήμα σε όσους διαθέτουν πείσμα ημιόνου και πνεύμα δολοφόνου.
Γιάννης Μαντζουράνης, πληρεξούσιος δικηγόρος του Αλέξη Τσίπρα»

Διαβάστε επίσης: Δήλωση του Θανάση Καμπαγιάννη μετά την εκδίκαση της αγωγής Τσίπρα κατά Παπαχρήστου για το σπίτι στο Σούνιο

Διαβάστε επίσης: 

Εκδικάζεται η αγωγή Τσίπρα κατά Παπαχρήστου για το σπίτι στο Σούνιο

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter