Δημήτρης Κόκοτας: «Άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας» – Τι συνέβη στις πρόβες όταν ένιωσε αδιαθεσία (Video)

Δημήτρης Κόκοτας: «Άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας» – Τι συνέβη στις πρόβες όταν ένιωσε αδιαθεσία (Video)

Στη ΜΕΘ παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας, με την κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη. Ο τραγουδιστής, την Πέμπτη υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια των προβών της μουσικής εκπομπής J2US και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο στυλίστας, Κώστας Ζήσης, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή περιγράφοντας τί ακριβώς συνέβη λίγο πριν ο τραγουδιστής νιώσει την πρώτη του αδιαθεσία.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ήταν ευδιάθετος, κάναμε αστεία, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή για να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα το 166 και με σύνδεσαν με τον γιατρό, ο οποίος μίλησε με τον Δημήτρη.

Ο Δημήτρης είπε ότι του μουδιάζει το χέρι, έχει τάση για εμετό, πόνο στην καρδιά. Στα επόμενα 20 λεπτά ήρθε διασώστης με μηχανή και μετά από 15 λεπτά ήρθε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του κανονικά, πονούσε, αλλά ήταν ψύχραιμος», πρόσθεσε ο στυλίστας.

Διαβάστε επίσης:

Χρ. Χατζηπαναγιώτης μετά την περιπέτεια υγείας: «Αν αργούσαμε πέντε λεπτά, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά» (Video)

Ο ράπερ Εθισμός έχει… στίχο με τον Κώστα Βαξεβάνη και τις υποκλοπές στο νέο του τραγούδι – Άκουσέ το

Πύρρος Δήμας: Οργή στο Twitter για την ξενοφοβική ανάρτηση και τον φράχτη στον Έβρο

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter