Δημήτρης Κόκοτας: Σε κρίσιμη κατάσταση – Τι λέει το Νοσοκομείο (Video)

Δημήτρης Κόκοτας: Σε κρίσιμη κατάσταση – Τι λέει το Νοσοκομείο (Video)

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς από χθες Πέμπτη 28/3.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου»

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι έγινε

Τι συνέβη στην πρόβα

Για το τι συνέβη εκείνη την ημέρα στις πρόβες μίλησε στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 29/3, ο στυλίστας του μουσικού show Κώστας Ζήσης.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν ευδιάθετος. Λίγο πριν βγει στην σκηνή άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να ιδρώνει. Εκείνη την στιγμή κάλεσα το 166 και ήρθε το ασθενοφόρο. Συνδεθήκαμε με τους γιατρούς και μιλούσαν απευθείας με εκείνον. Είπε ότι αισθάνεται πόνο στην καρδιά. Είχε τις αισθήσεις τους, πονούσε αλλά ήταν ψύχραιμος», δήλωσε ο στιλίστας του J2US.

 

Τι είπε η Ματίνα Παγώνη

«Είναι κρίμα γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος. Πήγε στην καρδιολογική μονάδα, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε. Αυτή τη στιγμή περιμένουν να δουν τα επόμενα 24ωρα την εξέλιξη», είπε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Σύμφωνα με την ίδια, «δεν έχει βγει από την εντατική. Αυτά είναι σοβαρά περιστατικά. Δεν είναι απλά. Χρειάζεται παρακολούθηση ιδιαίτερη».

Διαβάστε επίσης

Ο ξαφνικός έρωτας του Μητσοτάκη για το Documento και άλλες ιστορίες


Η κυβέρνηση αυτοθαυμάζεται για τα νούμερα της φτώχειας – Πανηγυρίζουν για την προβληματική ανάπτυξη


Κυβέρνηση σε αποδρομή: Πέντε παραιτήσεις και μία διαγραφή σε 14 ημέρες…


Αποσταθεροποιημένος Μητσοτάκης, κάλυψε Καραμανλή, εκτός ορίων μετωπική με Βαγγέλη Μαρινάκη


Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Βορίδης κάλυπτε τους Παπασταύρου και Μπρατάκο…


 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter