Διόρισαν ως Ειδικό Γραμματέα το «γαλάζιο» πολιτευτή της Σάμου

Διόρισαν ως Ειδικό Γραμματέα το «γαλάζιο» πολιτευτή της Σάμου

Στη θέση του Ειδικού Γραμματέα Υποδοχής της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τοποθετήθηκε με απόφαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο Εμμανουήλ Λογοθέτης.

Πρόκειται για το «γαλάζιο» πολιτευτή στη Σάμο, ιατρό στο επάγγελμα και ανιψιό του Νικήτα Κακλαμάνη σε βάρος του οποίου είχαν υπάρξει διάφορες καταγγελίες το 2016 και η υποψηφιότητα του είχε προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης. Μάλιστα ο ίδιος ενώ αρχικά ήταν στη λίστα με τους «γαλάζιους» υποψηφίους που είχε δημοσιοποιήσει η εφημερίδα Παραπολιτικά πριν τις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουλίου, τελικά η υποψηφιότητα του αποσύρθηκε, μετά και τη δημοσιοποίηση καταγγελιών από το documentonews.gr.  

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες ο κ. Λογοθέτης, ο οποίος μάλιστα είναι και γιος της πρώην αντιπροέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Ευαγγελίας Κουσκούνη, φέρεται να αποκόμιζε πολιτικά οφέλη από τη δραστηριότητα του ως γιατρός στο νησί. Τις καταγγελίες είχε δημοσιοποιήσει το 2016 το koutipandoras.gr, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Λογοθέτης φερόταν να είχε αποσταλεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο νησί της Σάμου, ενώ ο ίδιος ήταν μικροβιολόγος δηλαδή εργαστηριακός γιατρός και όχι παθολόγος ή λοιμοξιολόγος ειδικότητες που απαιτούνται ώστε να εξεταστούν οι προσφυγές που έφταναν στο νησί .

Ο ίδιος πάντως είχε αρνηθεί τις καταγγελίες και απέδιδε τα όσα ανέφεραν σε πολιτικά παιχνίδια και οικονομικά συμφέροντα. Τελικά ο ίδιος αν και επρόκειτο να κατέβει ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου στη Σάμο δεν συμπεριλήφθη στο ψηφοδέλτιο, μετά και τα νέα δημοσιεύματα του documentonews.gr. Ήταν πάντως υποψήφιος με τη ΝΔ τόσο το 2012 όσο και το 2015.  

https://www.documentonews.gr/filegrid/2019/09/09/5d763695825e632a966a9493.pdf

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter