Τι απαντά ο «γαλάζιος» πολιτευτής στη Σάμο

Τι απαντά ο «γαλάζιος» πολιτευτής στη Σάμο

Απάντηση στις καταγγελίες που είχε δημοσιεύσει το Documento έδωσε ο πολιτευτής της ΝΔ στην Σάμο, Εμμανουήλ Λογοθέτης μετά από επικοινωνία που είχε μαζί του η συντακτική ομάδα.

Όπως ανέφερε ο κ. Λογοθέτης ο ίδιος «έχω συνεργαστεί με διάφορες ΜΚΟ στο πλαίσιο άσκησης του ιατρικού του επαγγέλματος και έβαζα πάντα τον εαυτό μου μπροστά από τις ΜΚΟ προκειμένου να παράγεται έργο και από εκεί προέκυψε ότι προέκυψε». 

Σε ότι αφορά τον διορισμό της συζύγου του ο κ. Λογοθέτης επισήμανε πως «δεν είναι διορισμένη στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και επομένως δεν έχει τοποθετηθεί στο ΚΥΤ Σάμου».

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες για το τροχαίο, πράγματι ο κ. Λογοθέτης παραδέχτηκε ότι υπήρξε μία προσωπική περιπέτεια με εμπλοκή σε τροχαίο δυστύχημα, όταν ήταν σε ηλικία 18 ετών, με τον ίδιο να καταδικάζεται στη συνέχεια σε 8 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, ενώ το Δικαστήριο του αναγνώρισε ελαφρυντικά καθώς και τον πρότερο έντιμο βίο. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά το δημοσίευμα του Documento για τα πραγματικά επιβαρυντικά στοιχεία που αφορούν τον πολιτευτή της ΝΔ στην Σάμο, Εμμανουήλ Λογοθέτη, πολλοί “φίλοι” του εκτοξεύουν… “αυθόρμητες” ύβρεις στο Διαδίκτυο κατά του Documento και του εκδότη του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter