Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Συλληπητήρια από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Άρη, ΠΑΟΚ

Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Συλληπητήρια από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Άρη, ΠΑΟΚ
Twitter.com/@ingreedyend

Σε συλλυπητήρια ανάρτηση προς την οικογένεια του 29χρονου φιλάθλου που δολοφονήθηκε προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη. Οφείλουμε άπαντες να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να βρούμε λύσεις, προκειμένου να εξαλειφθούν ολοκληρωτικά τα εγκληματικά περιστατικά βίας», αναφέρει η ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι –σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- στα επεισόδια συμμετείχαν δίπλα στους Κροάτες χούλιγκανς και Έλληνες οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Στην αντίστοιχη ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης γίνεται αναφορά στον δολοφονημένο από χούλιγκανς πριν από 1,5 χρόνο Άλκη Καμπανό: «Μέχρι πότε θα θρηνούμε θύματα της τυφλής οπαδικής βίας; Μέχρι πότε… Η ευχή “ποτέ ξανά” πλέον δεν αρκεί… Καλό ταξίδι Μιχάλη και καλή αντάμωση με τον Άλκη μας…».

Συλλυπητήριες αναρτήσεις έκαναν επίσης στο Twitter:

·         Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη. Κουράγιο και στην δεύτερη οικογένεια του, την ΑΕΚ. Ας είναι οι τελευταίες σταγόνες δακρύων και αίματος που πνίγουν το κανονικό ποδόσφαιρο, που όλοι αγαπάμε…».

·         Η ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Θερμά συλλυπητήρια από την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην οικογένεια του θύματος της τυφλής οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τα φαινόμενα που ποτίζουν θλίψη το λαοφιλέστερο άθλημα».

Επίσης η ΕΠΟ, οι ΚΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και πολλές άλλες ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter