Δολοφονία Κατσουρή: Εντοπίστηκε DNA Έλληνα οπαδού σε μαχαίρι με αίμα του 29χρονου Μιχάλη

Δολοφονία Κατσουρή: Εντοπίστηκε DNA Έλληνα οπαδού σε μαχαίρι με αίμα του 29χρονου Μιχάλη

Σε μαχαίρι που βρέθηκε έξω από την γήπεδο της ΑΕΚ εντοπίστηκε DNA 35χρονου οπαδού, ελληνικής καταγωγής. O 35χρονος συνελήφθη πριν από λίγες μέρες για παλαιότερη υπόθεση που αφορά σε συμμετοχή του σε επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ το 2017. Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για τα γεγονότα Πανθεσσαλικό, ενώ είχε υποβληθεί και σε έλεγχο για τα επεισόδια της 8ης Αυγούστου 2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Αρχές εξέτασαν -μεταξύ άλλων- το ενδεχόμενο το μοιραίο τραύμα που στέρησε τη ζωή του Μιχάλη να προέρχεται από ακούσιο τραυματισμό τη συγκεκριμένη στιγμή. Την Κυριακή (12/11) η ΕΛ.ΑΣ. έλαβε δείγμα από τον 35χρονο για να διαπιστώσουν εάν προκύπτει ταυτοποίηση ή όχι με γενετικό υλικό στα μαχαίρια που κατασχέθηκαν και βρέθηκε πάνω τους αίμα του Μιχάλη Κατσουρή.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, σε δηλώσεις του στο ieidiseis.gr, ότι ακόμα και εάν υπάρξει ταυτοποίηση δεν θα αλλάξει η ουσία της υπόθεσης. Η ταυτοποίηση προέκυψε σήμερα.

«Υπάρχουν δύο λόγοι που αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Μιχάλης Κατσουρής να μαχαιρώθηκε ακουσίως από τον πελάτη μου. Ο πρώτος είναι ότι η ροή του αίματος ξεκινά 250 μέτρα πριν από το σημείο της ακούσιας επαφής. Δηλαδή ο Μιχάλης είχε μαχαιρωθεί σε προγενέστερο χρόνο. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι το μοιραίο τραύμα που επέφερε το θάνατο του Μιχάλη είναι σαφές από την ιατροδικαστική εξέταση ότι είναι μεγάλο και βαθύ και προήλθε από κάποιον που μαχαίρωσε το Μιχάλη με δύναμη και σκοπιμότητα. Δεν είναι ένα στιγμιαίο τραύμα, ούτε ένα τραύμα από σουγιαδάκι. Από εκεί και πέρα η προχθεσινή σύλληψη δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του Μιχάλη Κατσουρή και μας προξένησαν εντύπωση οι διαρροές που έγιναν».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter