Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Η σοκαριστική στιγμή που ο 29χρονος δέχεται επίθεση με ρόπαλο – Νέο video ντοκουμέντο

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Η σοκαριστική στιγμή που ο 29χρονος δέχεται επίθεση με ρόπαλο – Νέο video ντοκουμέντο

Και ενώ ξεκίνησαν οι μεταγωγές των προφυλακισθέντων για την δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται νέο αποκαλυπτικό βίντεο από τη στιγμή της άγριας δολοφονίας του 29χρονου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ στο βίντεο φαίνεται ένας νεαρός με κράνος και μπλε μπλούζα να τρέχει προς το μέρος των Κροατών μαζί με ομάδα οπαδών της ΑΕΚ. Λίγη ώρα αργότερα στο ίδιο βίντεο φαίνεται ο νεαρός αυτός να οπισθοχωρεί και να δέχεται χτυπήματα με ρόπαλα, ενώ σε άλλο καρέ καταγράφεται να αντιλαμβάνεται ότι έχει χτυπηθεί στο χέρι και έχει ματώσει. Το βίντεο στη συνέχεια τον δείχνει να μπαίνει μέσα στο ψιλικατζίδικο για να προστατευθεί, ενώ δεν έχει ακόμη αρχίσει να καταρρέει.

Την ίδια στιγμή, κάμερα από το σημείο της συμπλοκής έχει καταγράψει πως ο Μιχάλης Κατσουρής μετά τη μαχαιριά που δέχθηκε στο χέρι και του στοίχησε τη ζωή, δέχθηκε και επίθεση με ρόπαλο.
Συγκεκριμένα, η φωτογραφία δείχνει τον 29χρονο, ο οποίος φοράει μπλε μπλούζα να δέχεται χτύπημα από ρόπαλο.

 

Η αστυνομία θεωρεί ότι το συγκεκριμένο χτύπημα μάλλον προέρχεται από Κροάτη οπαδό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που βρισκόταν στο σημείο, ενώ πηγές της Αστυνομίας σημειώνουν, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, ότι στη φάση που δέχεται το χτύπημα από το ρόπαλο, ο 29χρονος έχει ήδη χάσει πολύ αίμα και προσπαθεί να διαφύγει για να γλιτώσει από την καταδρομική επίθεση των χούλιγκαν, με τις αρχές να εξετάζουν οι αρχές αν η επίθεση με το μαχαίρι προηγήθηκε της επίθεσης με το ρόπαλο.

Ιδιαίτερα καθοριστικής θα είναι και η ανάλυση του γενετικού υλικού. Βάσει των ίδιων πληροφοριών ήδη έχει ξεκινήσει από το Σάββατο η διαδικασία της λήψης DNA από τους 105 κρατούμενους. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στην ταύτιση γενετικού υλικού από τους συλληφθέντες, με τα δείγματα που έχουν εντοπιστεί στα πειστήρια της επίθεσης στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν φαίνεται να έχει εντοπιστεί το μαχαίρι, με το οποίο δολοφονήθηκε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, κάτι το οποίο θα δώσει τεράστια ώθηση στις έρευνες, ενώ το βάρος έχει πέσει σε περίπου 5 – 6 άτομα, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος Μαυρομάτης, δικηγόρος της οικογένειας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή μιλώντας στην ΕΡΤ στον απόηχο των προφυλακίσεων των 105 κατηγορούμενων εξέφρασε την πεποίθησή ότι υπάρχει το υλικό που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη.

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: «Θέλουμε αλήθειες» – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσουρή (Video)

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Διάσπαρτοι στις φυλακές της χώρας οι κατηγορούμενοι – Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά και άλλους Κροάτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter