Δούρου για Βελόπουλο: «Δεύτερη φύση το ψέμα για εκείνον» – Για «ακροδεξιό, χυδαίο και ομοφοβικό παραλήρημα» μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Δούρου για Βελόπουλο: «Δεύτερη φύση το ψέμα για εκείνον» – Για «ακροδεξιό, χυδαίο και ομοφοβικό παραλήρημα» μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Μεταξύ άλλων, από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για το έγκλημα των Τεμπών, ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ, με ιταμές εκφράσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη και με ψέματα κατά της Ρένας Δούρου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «θέλει να διχάσει την κοινωνία» και ότι δεν είναι Χριστιανός. «Αν θέλει ο κύριος Κασσελάκης να πάει σε έναν χώρο λατρείας, του συνιστώ να πάει σε ένα τζαμί, μαζί με τον Τάιλερ» είπε, με τη Ρένα Δούρου να διαμαρτύρεται εντόνως.

«Ακούστε κυρία Δούρου, επειδή δια της παραγραφής αθωωθήκατε για τη Μάνδρα, δεν θα μου βγάζετε γλώσσα» είπε στη συνέχεια ψευδώς ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στο ακροδεξιό χυδαίο και ομοφοβικό παραλήρημα του κυρίου Βελόπουλου. Η τοποθέτηση του από το βήμα της Βουλής δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από τη χλεύη της κοινωνίας» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του.

Νωρίτερα, η Θεοδώρα Τζάκρη απάντησε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης από τα βουλευτικά έδρανα, θυμίζοντάς του πως η Δικαιοσύνη αποφάσισε την αθώωση της Ρένας Δούρου.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το 21:30

«Ηγετίσκος της ακροδεξιάς»

Η Ρένα Δούρου απάντησε μέσω social media, αναρτώντας μία φωτογραφία με κηραλοιφές και αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις πολιτικές προθέσεις του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Ασύγγνωστη άγνοια; Όχι. Χυδαία σπίλωση χαρακτήρα και συνειδητή παραπληροφόρηση από τον Κ. Βελόπουλο στη Βουλή τώρα για την αθώωσή μου στη δίκη της Μάνδρας. Δεύτερη φύση το ψέμα για εκείνον που διαφήμιζε κηραλοιφές κατά του κορωνοϊού… προκαλώντας πρόστιμο του ΕΟΦ» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Ξεστόμισε σήμερα ο γνωστός για την φαλκίδευση της αλήθειας ηγετίσκος της ακροδεξιάς κ. Βελόπουλος ότι δήθεν η δική μου αθώωση στην υπόθεση για την εθνική τραγωδία που προκλήθηκε από την πλημμύρα στην Μάνδρα το 2017 οφείλεται, δήθεν, σε “παραγραφή”.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αφού ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός δεν σέβεται ούτε το δικό του ακροατήριο, είμαι υποχρεωμένη να υπενθυμίσω ότι η αθώωσή μου στην συγκεκριμένη υπόθεση προέρχεται από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το οποίο συνεδριάζοντας ύστερα από πολύμηνη και κοπιώδη δικαστική διαδικασία επί της ουσίας, έκρινε ότι κακώς μου είχαν αποδοθεί ποινικές ευθύνες και με κήρυξε αθώα. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας απολύτως “τεχνικός” λόγος ή παραγραφή για την αθώωσή μου, η οποία είναι επί της ουσίας της υπόθεσης.

Δεν θα περίμενα βέβαια τόσο εξειδικευμένες θεσμικές γνώσεις από πρόσωπα που η λειτουργία τους στο πολιτικό σύστημα είναι η απορρόφηση κραδασμών και που πολύ πρόθυμα θα προσφέρουν και τις κοινοβουλευτικές υπηρεσίες τους εάν παρασταθεί ανάγκη για την διαμόρφωση της οποιασδήποτε πλειοψηφίας. Το έχουμε ήδη παρατηρήσει αυτό να συμβαίνει με ηγέτες της ακροδεξιάς και στο παρελθόν, γεγονός που απέδειξε πόσο αναλώσιμοι ήταν».

Διαβάστε επίσης: Κεχαγιά για Τέμπη: «Πρόκειται για ένα έγκλημα παραλείψεων με ποινικές ευθύνες» – Γιατί δεν ζητά Προανακριτική ο ΣΥΡΙΖΑ

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για τις «πολιτικές βδέλλες» του Μαρινάκη: Το μόνο «αίμα» που κύλησε προκλήθηκε από αμέλεια του υπουργού τους

Ασύλληπτες διατυπώσεις Μαρινάκη για… πολιτικούς – «βδέλλες» που εκμεταλλεύονται συγγενείς θυμάτων των Τεμπών

Βουλή LIVE: Γαλάζιο «μπάζωμα» για το έγκλημα στα Τέμπη – Απών ο Μητσοτάκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter