Δούρου σε Σκέρτσο: «Τίτλος τιμής να μας αποκαλείτε εσείς “ανθέλληνες”»

Δούρου σε Σκέρτσο: «Τίτλος τιμής να μας αποκαλείτε εσείς “ανθέλληνες”»
EUROKINISSI

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η κόντρα στη Βουλή για το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο. Από την κυβέρνηση φαίνεται ότι προσπαθούν να κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση του πλήγματος που θα φέρουν οι αποχές και οι καταψηφίσεις από γαλάζιους υπουργούς και βουλευτές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Άκης Σκέρτσος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή αναδεικνύει το καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος Δικαίου στην Ελλάδα.

«Έχετε το θράσος να πηγαίνετε στην Ευρώπη, σε ένα πολιτικό όργανο, που είναι το Ευρωκοινοβούλιο και να κραδαίνετε, εκθέσεις παντελώς ανυπόληπτες», είπε ο υπουργός και υπογράμμισε ότι «δεν συνιστά πατριωτική στάση Έλληνας βουλευτής να υπογράφει ψηφίσματα για διακοπή πόρων».

Από τον ΣΥΡΙΖΑ… πληρωμένη απάντηση του έδωσε η Ρένα Δούρου, ορμώμενη από τον χαρακτηρισμό «ανθέλληνες» που χρησιμοποιεί συχνά-πυκνά η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες για τους βουλευτές της αντιπολίτευσης.

«Αυτός είναι τίτλος τιμής για εμάς γιατί την ίδια κατηγορία απηύθυνε αυτός ο ίδιος πολιτικός χώρος όταν ο αείμνηστος Μιχάλης Παπαγιαννάκης, ευρωβουλευτής του Συνασπισμού τότε, έφερνε στην Ευρωβουλή τα κακώς κείμενα και τα προβλήματα της προστασίας του περιβάλλοντος και του κράτους δικαίου στην πατρίδα μας» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα Τέμπη: Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Στις χώρες σας θα τολμούσε κανείς να βάλει τιμή στην ανθρώπινη ζωή;» (Video)

Ομόφυλα ζευγάρια: Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Το κρυφτούλι δεν είναι ανεκτό!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter