Σοκ στη Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς (Video)

Σοκ στη Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς (Video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο από τη Δραπετσώνα με την ιδιοκτήτρια ενός μεγαλόσωμου σκύλου που, όπως όλα δείχνουν, διέφυγε της προσοχής της και επιτέθηκε σε ένα μικρότερο και το σκότωσε.

Σύμφωνα με το Mega, που πρόβαλε και το σχετικό βίντεο, οι δύο ιδιοκτήτριες σκύλων συναντήθηκαν στον δρόμο. Τότε, το λυκόσκυλο διέφυγε της προσοχής της ιδιοκτήτριάς του, όρμηξε στο κανίς και το κατασπάραξε.

«Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο πεζοδρόμιο κι εκείνο ήταν στο απέναντι. Μέχρι να σκύψω να πιάσω το σκυλάκι μου – ούτε πρόλαβα να κάνω κάτι – άφησε τον σκύλο από τα χέρια της και όρμηξε ο σκύλος πάνω μου, βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου και μέσα σε δύο λεπτά μου το σκότωσε», είπε προσπαθώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς της.

Σύμφωνα με το Mega, γείτονες αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά ελεύθερο χωρίς λουρί, ενώ στο παρελθόν έχει ορμήξει σε άλλα σκυλιά και παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου απλά έφυγε: «Τίποτα δεν μου είπε. Της μίλαγα, της φώναζα, δεν έκανε τίποτα. Πήρε τον σκύλο της και κλειδώθηκε στο σπίτι της, χωρίς να συμβαίνει κάτι», είπε η ιδιοκτήτρια του άτυχου κανίς που κατέθεσε μήνυση, ενώ απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε κάτι να το αναφέρει στην αστυνομία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter