Δύο συλλήψεις για την επίθεση σε καφετέρια πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Δύο συλλήψεις για την επίθεση σε καφετέρια πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Δύο άτομα ηλικίας 20 και 21 ετών συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου πρωινές ώρες χθες, 10-8-2023, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., για την επίθεση που σημειώθηκε την Πέμπτη σε καφετέρια πίσω από γήπεδο του Παναθηναϊκού, συνιδιοκτήτης της οποίας είναι ένας από τους συλληφθέντες για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το πρωί της Πέμπτης, ομάδα ατόμων, που επέβαινε σε δίκυκλα μετέβη στο κατάστημα και αφού προκάλεσε φθορές στη γυάλινη πρόσοψη αυτού, αποχώρησε από την περιοχή.

Η αστυνομία εντόπισε στην περιοχή των Εξαρχείων δίκυκλη μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες που οδηγήθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της της επίθεσης.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας, της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σημειώνεται ότι μετά την επίθεση στην καφετέρια οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 13 προσαγωγές. Δεν προέκυψαν στοιχεία για συμμετοχή τους στις φθορές στο κατάστημα, αλλά τρεις από τους προσαχθέντες συνελήφθησαν, ο ένας για κατοχή ναρκωτικών και οι άλλοι δύο για κατοχή φωτοβολίδων και απείθεια. Οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter