Έγκλημα στη Μάνδρα: Στην Ευελπίδων ο 14χρονος αδελφοκτόνος και μέλη της οικογένειάς του

Έγκλημα στη Μάνδρα: Στην Ευελπίδων ο 14χρονος αδελφοκτόνος και μέλη της οικογένειάς του

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί ο 14χρονος και άλλα μέλη της οικογένειας του 17χρονου που σκοτώθηκε από καραμπίνα στη Μάνδρα από τον μικρότερο αδερφό του.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, ενώ έχει ζητηθεί να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και στα 8 παιδιά της οικογένειας προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί κάποιας μορφής κακοποίηση, καθώς στη σορό του 17χρονου βρέθηκαν σημάδια από τον ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος, που συνελήφθη, δήλωσε πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον αδελφό του και ότι όλα όσα έγιναν ήταν ατύχημα.

Τα δύο παιδιά είχαν φύγει για να πάνε τα πρόβατα της οικογένειας να βοσκήσουν. Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο 14χρονος, όταν είδαν ένα αγριογούρουνο, θέλησαν να το σκοτώσουν και έτσι κατά λάθος σκότωσε τον αδελφό του.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 17χρονου κάνει λόγο για θάνατο που προήλθε από τη σφαίρα που καρφώθηκε στον αυχένα ενώ, παράλληλα, εντοπίστηκαν ίχνη κακοποίησης στο σώμα του νεαρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής έχει διακρίνει στη σορό του 17χρονου σημάδια που παραπέμπουν σε κακοποίηση αλλά το είδος της θα φανεί μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι Αρχές έχουν ζητήσει να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και στα οχτώ παιδιά της οικογένειας προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί κάποιας μορφής κακοποίηση.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter