Εισηγήσεις λοιμωξιολόγων για «φρένο» στο άνοιγμα του λιανεμπορίου σε τρεις περιοχές

Εισηγήσεις λοιμωξιολόγων για «φρένο» στο άνοιγμα του λιανεμπορίου σε τρεις περιοχές

Νέα δεδομένα προκύπτουν συνεχώς σχετικά με τις κυβερνητικές αποφάσεις περί ανοίγματος του λιανεμπορίου και των διαδημοτικών μετακινήσεων.

Όπως φαίνεται, υπάρχουν ισχυρές διαφωνίες στις τάξεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων σχετικά με το επικείμενο άνοιγμα των εν λόγω δραστηριοτήτων σε τρεις περιοχές της χώρας, οι οποίες παρουσιάζουν ανησυχητική αύξηση του επιδημιολογικού τους φορτίου τις τελευταίες ημέρες.

Το βράδυ της Παρασκευής έλαβε χώρα έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής, παρουσία κυβερνητικών στελεχών, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για «βέτο» από πλευράς ειδικών στο άνοιγμα του λιανεμπορίου και των διαδημοτικών μετακινήσεων στη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και την Κοζάνη.

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις ούσα ένα βήμα πίσω από αυτές, αλλά και τα αποτελέσματα όσον αφορά τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης από μέρους της, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής αλλά και τον Άδωνη Γεωργιάδη λίγες ώρες αργότερα να επισημαίνουν, μεταξύ άλλων, ότι αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τότε τα καταστήματα θα κλείσουν ξανά, πετώντας εκ νέου το μπαλάκι στους πολίτες.

Προς το παρόν, το μπαλάκι πηγαίνει στα χέρια της κυβέρνησης που καλείται να αποφασίσει εάν θα ακούσει τις εισηγήσεις των ειδικών, ή θα προχωρήσει ως έχει…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter