Έκθετη ξανά η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Διαφήμιση του «Turkaegean» και στη Le Monde

Έκθετη ξανά η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Διαφήμιση του «Turkaegean» και στη Le Monde

Εκτεθειμένη ξανά είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το «Turkaegean» καθώς  η Τουρκία συνεχίζει να το προβάλει σε μεγάλα και διεθνή ΜΜΕ. Μετά τους New York Times, ήρθε η σειρά της Le Monde να φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη διαφήμιση για την τουριστική καμπάνια της Τουρκίας.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, στο φύλλο της Τετάρτης 19 Απριλίου φιλοξενείται ολοσέλιδη διαφήμιση. Μία εξέλιξη που συνεχίζει να εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ενώ στο παρελθόν είχε προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, να πετά το μπαλάκι στο υπουργείο Εξωτερικών και συγκεκριμένα στον Νίκο Δένδια…

«Δεν είναι σημαντικό. Απλώς μια ολοσέλιδη καλοπληρωμένη καταχώρηση για #TurkAegean στο αυριανό φύλλο (19/4/23) της @lemonde. Μη διαταράξουμε τη φιλία μας. Συνεχίστε ό,τι κάνατε. Εξάλλου έχουμε καλύψει τα νώτα μας με… #Rafale!» έγραψε σε ανάρτησή του.

Αυτή είναι η διαφήμιση:

341178870 1494302928063398 3454244846836932375 n

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό, μία ολοσέλιδη τουρκική διαφημιστική καταχώρηση που εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη χώρα φιλοξένησαν οι New York Times.

Μπορεί η ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώρηση του «Turkaegean» να πρόδωσε για μία ακόμα φορά την ολιγωρία και την ενδοτική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη έναντι των γειτόνων, όμως ο Άδωνης Γεωργιάδης -που το προηγούμενο διάστημα καμωνόταν πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την αποτροπή του- και ο Γιάννης Οικονόμου εξ ονόματος του Μεγάρου Μαξίμου, έσπευσαν τότε να χρεώσουν το πρωτοφανές αυτό φιάσκο στο όνομα του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

Διαβάστε περισσότερα: Νέο φιάσκο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Ολοσέλιδη διαφήμιση στους NY Times για το «Turkaegean»

Δείτε επίσης: Η Κομισιόν εκθέτει εκ νέου την «τουρκοφάγο» κυβέρνηση και τον Άδωνη Γεωργιάδη για το Turkaegean

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter