El Pais: «Η κυβέρνηση θα εγκρίνει σχέδιο αποζημίωσης θυμάτων παιδεραστίας από κληρικούς»

El Pais: «Η κυβέρνηση θα εγκρίνει σχέδιο αποζημίωσης θυμάτων παιδεραστίας από κληρικούς»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Διχασμένο το ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο λόγω της συνέχισης των επιχειρήσεων στη Γάζα». Για περισσότερους από έξι μήνες, η τριάδα που διεξάγει τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας (ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ ο Μπένι Γκαντζ, μέλος του ισραηλινού πολεμικού συμβουλίου) συγκρούεται σε ένα κλίμα ακραίας δυσπιστίας.
Στη Liberation διαβάζουμε: «Οι δάσκαλοι συνεχίζουν την πίεση». Δύο μήνες μετά την έναρξη των κινητοποιήσεων, δάσκαλοι και γονείς από το Ιλ ντε Φρανς συνεχίζουν να πιέζουν την κυβέρνηση σχετικά με τις συνθήκες εργασίας τους.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Στο δρόμο για την πράσινη μετάβαση». Ο αντικαγκελάριος Ρόμπερτ Χάμπεκ (Πράσινοι) προωθεί τον φιλικό προς το κλίμα μετασχηματισμό της οικονομίας. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση για το κλίμα του Copernicus». Η μέση θερμοκρασία στην Ευρώπη το 2023 ήταν 2.6 βαθμούς πάνω από αυτήν της προβιομηχανικής περιόδου, καταρρίπτοντας το όριο του 1.5 βαθμού που έχει τεθεί από τους διεθνείς οργανισμούς..

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία για τη δίκη του Τραμπ». Άρχισε η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ για τη πληρωμή στην πορνοσταρ Στόρμι Ντάνιελς, ώστε να μην μιλήσει για τη σχέση τους. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για απέλαση μεταναστών προς τη Ρουάντα». «Αυτές οι πτήσεις θα φύγουν ό,τι και να γίνει», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών του ισραηλινού στρατού». Δύο στρατηγοί ανακοίνωσαν την παραίτησή τους από το στρατό σχεδόν ταυτόχρονα.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η κυβέρνηση θα εγκρίνει σχέδιο αποζημίωσης θυμάτων παιδεραστίας από κληρικούς». Η κυβέρνηση σχεδιάζει να εγκρίνει σήμερα ένα σχέδιο για την αποζημίωση των θυμάτων παιδεραστίας, με ή χωρίς τη συνεργασία της Καθολικής Εκκλησίας.

Δείτε επίσης:

Χαστούκι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για κυβέρνηση Μητσοτάκη – Υπόλογη για παρακολουθήσεις, διαφθορά, ελευθερία του Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα ακόμη ράπισμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ο Κανάκης προσκάλεσε τον Μητσοτάκη στο «Ράδιο Αρβύλα» για τα Τέμπη αλλά το Μαξίμου προτιμάει τα… ντολμαδάκια (Video)

Μεγάλη φωτιά στον Ναύσταθμο στη Σούδα: «Κινδύνευσε το Ναυτικό νοσοκομείο» λέει ο δήμαρχος – Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή (LIVE)

Τα παιχνίδια με την υπόθεση Μπελέρη στην Αλβανία

Το αφεντικό τρελάθηκε και νομίζει ότι έριξε τις τιμές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter