El Pais: «Οι δορυφόροι του Μασκ δυσκολεύουν τον εντοπισμό επικίνδυνων αστεροειδών»

El Pais: «Οι δορυφόροι του Μασκ δυσκολεύουν τον εντοπισμό επικίνδυνων αστεροειδών»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Το ιστιοφόρο Belem που μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στη Μασσαλία». Το ιστιοφόρο Belem ξεκίνησε στις 27/4 το ταξίδι του από την Ελλάδα για τη Γαλλία, εκεί όπου θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Το κλείσιμο του συνοριακού περάσματος της Ράφα κόβει την πιο ζωτική γραμμή βοήθειας στη Γάζα». Τα τρόφιμα, τα καύσιμα και οι βασικές προμήθειες εξαντλούνται επικίνδυνα στη Γάζα αφού το Ισραήλ κατέλαβε τη συνοριακή διέλευση της Ράφα, δήλωσαν ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: « ο Ισραήλ συνεχίζει την επιχείρηση στη Ράφα εν μέσω διπλωματικών εντάσεων και ανθρωπιστικής κρίσης». Στρατεύματα συγκρούονται με μαχητές της Χαμάς στη νότια πόλη της Γάζας, όπου περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Παλαιστίνιοι έχουν βρει καταφύγιο.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Σε απόγνωση οι επιστήμονες εν μέσω πρόβλεψης για τουλάχιστον 2,5 βαθμούς άνοδο της θερμοκρασίας». Η κλιματολόγος Ρουθ Σερέζο-Μότα αναμένει ότι ο κόσμος θα δει άνοδο της θερμοκρασίας έως 3 βαθμούς Κελσίου αυτόν τον αιώνα, υπερβαίνοντας τον διεθνώς συμφωνημένο στόχο των 1,5 βαθμών Κελσίου και προκαλώντας τεράστια ταλαιπωρία σε δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Ο ισραηλινός στρατός προχωρά στη Ράφα». Το Ισραήλ κατέλαβε τη συνοριακή διάβαση προς τη Λωρίδα της Γάζας.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Οι ΗΠΑ ανέστειλαν την παράδοση φορτίου βομβών στο Ισραήλ». Το φορτίο ήταν να περιλαμβάνει 1.800 βόμβες των 900 κιλών και 1.700 βόμβες των 225 κιλών σύμφωνα με τον αξιωματούχο, που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Οι δορυφόροι του Έλον Μασκ δυσκολεύουν τον εντοπισμό επικίνδυνων αστεροειδών». Οι δορυφόροι φαίνεται ότι γίνονται πρόβλημα για την αστρονομία. Η Διεθνής Αστρονομική Ένωση απαιτεί μέτρα για τον έλεγχο της τοποθέτησης δορυφόρων στο διάστημα.

Δείτε επίσης:

Politico: Η απάνθρωπη πραγματικότητα στη Ράφα ενώ Ουάσιγκτον και Ισραήλ τσακώνονται


Γάζα: Αποδίδουν καρπούς οι κινητοποιήσεις των φοιτητών – Πανεπιστήμια διακόπτουν σχέσεις με το Ισραήλ


Eurovision 2024: Με φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό η Μαρίνα Σάττι – Αμφίβολη η εμφάνισή της στον ημιτελικό (Video)


«Τρελός» πιλότος παίζει τον ύμνο του Ολυμπιακού με τρομπέτα στο αεροπλάνο και γίνεται viral (Video)


Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για να γεμίσουν τα δημόσια ταμεία: Μειώσεις φόρων, κατάργηση προκαταβολής φόρου και φορολόγηση μερισμάτων


Νέες ταινίες: Το αλληγορικό «Club Zerο» απέναντι στο νέο «Πλανήτη των πιθήκων»


Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter