Ελεύθερη η 32χρονη που κατηγορείται ότι έσπρωξε από το μπαλκόνι τον 39χρονο σύντροφό της

Ελεύθερη η 32χρονη που κατηγορείται ότι έσπρωξε από το μπαλκόνι τον 39χρονο σύντροφό της

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της αφέθηκε από τον 30ο τακτικό ανακριτή η 32χρονη Λιβανέζα, η οποία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, του 39χρονου συντρόφου της από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στα νότια προάστια.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στα νότια προάστια με πτώση 39χρονου από τον τρίτο όροφο – Ύποπτη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η σύντροφος του

«Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καυγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα…» ανέφερε η 32χρονη, σε δηλώσεις που έκανε ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων.

Δείτε επίσης: Στον ανακριτή η 32χρονη που κατηγορείται ότι έσπρωξε από το μπαλκόνι τον σύντροφο της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη υποστήριξε, κατά την απολογία της, πως δε γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε ο σύντροφός της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά: «Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή. Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπύρας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού».

Δείτε επίσης: Τι λέει η σύντροφος του 39χρονου που έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 32χρονης, Βασίλης Νουλέζας, είπε πως ο 39χρονος «ήταν σε κατάσταση παροξυσμού. Φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοολ και ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι τη δίκη θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον άνδρα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter