Εμφύλιος στη ΝΔ: Ο Μπογδάνος καρφώνει τη Μενδώνη για το «Τζόκερ»

Εμφύλιος στη ΝΔ: Ο Μπογδάνος καρφώνει τη Μενδώνη για το «Τζόκερ»

Ανοιχτός εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με ποιος έδωσε την πληροφορία ότι σε κινηματογράφους της Αθήνας που πρόβαλαν την ταινία «Τζόκερ».

 Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος μαζί με την επίσης βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη είχαν κατονομάσει ψευδώς ότι την πληροφορία στην αστυνομία την είχε δώσει η κυρία Βλαζάκη, κάτι για το οποίο ζήτησαν στη συνέχεια συγγνώμη έκανε μια αποκάλυψη η οποία άναψε φωτιές στην Πειραιώς.

Σε τηλεοπτική εκπομπή του Action24 απολογήθηκε για το σχόλιο που έκανε κατά της κυρίας Βλαζάκη και «καρφώνει» την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ως πηγή της πληροφορίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπογδάνος ανέφερε:

«… Στην συνέντευξη Τύπου της η κυρία υπουργός (σσ Λ.Μενδώνη) ανέφερε ότι οι ταυτότητες των δύο κυριών υπογράφονται από την κυρία Βλαζάκη. Συνεπώς η πηγή την οποία επικαλεστήκαμε η κυρία Μπακογιάννη και εγώ, γνωρίζω ότι είναι η ίδια, δεν έχει νόημα τώρα να κάνουμε με το δάκτυλο αυτός φταίει αυτός μου είπε το λάθος και τα σχετικά, μας έδωσε μια εσφαλμένη πληροφόρηση. Απολογούμαι στην κυρία Βλαζάκη και αντιλαμβάνομαι ότι η εμπλοκή του ονόματος της σε αυτή την ιστορία είναι λάθος και παραμένω βεβαίως στη διάθεσή της».

Βλαζάκη: Διαψεύδω Μπακογιάννη, Μπογδάνο ότι κάλεσα την ΕΛΑΣ για το «Τζόκερ»

Βλαζάκη: Η ηγεσία του ΥΠΠΟ αποποιείται τις ευθύνες της για την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο «Τζόκερ

Το Twitter τρολάρει την έφοδο της αστυνομίας στην προβολή του «Τζόκερ»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter