«Εντολή» Μαξίμου στον Άδωνη να μαζέψει όσα είπε για τις ευθύνες του τουρισμού στην έξαρση της πανδημίας

«Εντολή» Μαξίμου στον Άδωνη να μαζέψει όσα είπε για τις ευθύνες του τουρισμού στην έξαρση της πανδημίας

Όλοι κατάλαβαν λάθος πλην του Αδώνιδος! Μετά την δήλωσή του όπου παραδέχθηκε τις ευθύνες της απόφασης για το άνοιγμα των συνόρων, η θέση του Άδωνη Γεωργιάδη έτριξε επικίνδυνα. Όπως έτριξαν και τα δόντια πολλών στο πρωθυπουργικό Μέγαρο. 

Το Μέγαρο Μαξίμου άσκησε πιέσεις και προσπάθησε να μαζέψει τους τίτλους από τα συμπολιτευόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν τι είχε γίνει.

Πιέσεις προφανώς ασκήθηκαν και στον Άδωνη Γεωργιάδη να ανασκευάσει. Αλλά πώς μπορείς να ανασκευάσεις τηλεοπτική συνέντευξη και βίντεο;

Και όμως με ανάρτησή του ο Άδωνης Γεωργιάδης προσπαθεί να πει πως όλοι κατάλαβαν στραβά, αν και ο ίδιος το είπε ξεκάθαρα στη συνέντευξή του στο OPEN.

Γράφει λοιπόν στο Twitter προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμάζευτα:

«Εγώ στην πρωινή εκπομπή του @opentvgr είπα αυτά. Ένας λανθασμένος τίτλος στο http://in.gr ότι δήθεν συνέδεσα τον Τουρισμό με την εξάπλωση του ιού, προκάλεσε εντυπώσεις. Καμμία σχέση δεν είχε ο Τουρισμός καθώς τα κρούσματα σε μας αυξήθηκαν τώρα μετά το πέρας του»

Μόνον που για καλή του τύχη, δεν είχε καταλάβει λάθος μόνον το συμπολιτευόμενο in.gr του Ομίλου Μαρινάκη αλλά όλα τα ΜΜΕ συμπεριλαμβανομένων και των παραπολιτικών που ως να…. καταλάβουν τη δήλωσή του άλλαξαν τρεις τίτλους.

Εννοείται πως η Άδωνης Γεωργιάδης παραδέχθηκε το αυτονόητο στο OPEN λέγοντας συγκεκριμένα:

«Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι.

Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου.

Σε αυτή μας την συγκέντρωση δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι αναμέναμε»

Ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι δοκιμασμένος και ιδανικός στις πολιτικές κωλοτούμπες, μόνον που δεν πρέπει να προκαλούν το γέλιο για να είναι ελάχιστα πιστευτές! 

Για να συμπληρωθεί το ρεπορτάζ που αφορά τις έξωθεν παρεμβάσεις ο τίτλος του in.gr στο επίμαχο άρθρο αλλάζει αλλά το url παραμένει το ίδιο, ενώ ο τίτλος γίνεται ο ίδιος με εκείνον των Παραπολιτικών όπως διαμορφώθηκε μετά από τρεις αλλαγές:

https://www.in.gr/2020/11/11/politics/georgiadis-anoiksame-ton-tourismo-kai-eksaplothike-grigora-o-koronaios/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter