Εντυπωσιακός ο ΟΦΗ 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Εντυπωσιακός ο ΟΦΗ 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Πέτυχε τρία γκολ, είχε τρία δοκάρια κι έχασε γκολ με το τσουβάλι ο ΟΦΗ και νίκησε σήμερα στο Ηράκλειο 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης που προηγήθηκε στο σκορ αλλά έμεινε με 10 παίκτες στο 60’ λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας και κατέρρευσε.

Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του, είχε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και μάλιστα είχε δύο δοκάρια. Στο 2’ με τον Σεμέδο και στο 36’ με τον Φιγκεϊρέδο. Από την πλευρά του ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία σε ανεπανάληπτο τετ-α-τέτ του Μάρκ Φερνάντεθ με τον Σωτηρίου, όπου ο γκολκίπερ των γηπεδούχων κράτησε το μηδέν.

Στο β’ μέρος ο Αστέρας ήταν εκείνος που αιφνιδίασε τον αντίπαλο του, καθώς ο Λουίς Φερνάντεθ βγήκε μόνος του στη πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1 στο 51’. Όμως η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ αφού στο 56’ ο ΟΦΗ ισοφάρισε. Μετά από γύρισμα του Ναμπί στη μικρή περιοχή, ο Φιγκεϊρέδο με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου (1-1). Σα να μην έφθανε αυτό για τον Αστέρα, στο 60’ έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ιγκλέσιας για αγκωνιά στον Κοροβέση…

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε άμεσα το γεγονός και 5 λεπτά μετά, στο 65’ έκανε το 2-1 με πλασέ του Νέιρα. Και αφού οι Κρητικοί έχασαν γκολ με το τσουβάλι, κατά φέραν τελικά να σημειώσουν και τρίτο γκολ στο 87’ με πλασέ του Σεμέδο (3-1). Στο 91’ ο Τσιλιανίδης είχε σουτ στο 3ο δοκάρι του ΟΦΗ στο ματς!

Ο διαιτητής Ζαχαριάδης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νέιρα, Ιγκλέσιας (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες), Μαρτίνεθ, Κουτρουμπή

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο (71’ Κουτρουμπής), Νέιρα, Τσιλιανίδης, Βαζ (54’ Ναμπί), Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο (89’ Μάνος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης (53’ Αντζουλάς), Βαλιέντε, Μαρτίνεθ, Μουνάφο, Καπίγια, Ιγκλέσιας, Ριέρα (66’ Μπ. Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ (76’ Μπαράλες)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter