Επεισόδια στον Ρέντη: Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού – «Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε»

Επεισόδια στον Ρέντη: Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού – «Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε»

Ο διάλογος  μεταξύ των αστυνομικών την ώρα που συνέβαιναν τα επεισόδια στου Ρέντη, στα οποία τραυματίστηκε ο 31χρονος αστυνομικός και διακόπηκε ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Επεισόδια στον Ρέντη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της διακομιδής του τραυματισμένου αστυνομικού

«Να μην φύγει κανείς από το γήπεδο, αν δεν λάβεις εντολή», ακούγεται να λέει ο ένας αστυνομικός στον άλλον, την ώρα που συζητούν για τα επεισόδια και για την κατάσταση του 31χρονου τραυματία, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και καταστολή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Αναλυτικά ο διάλογος την ώρα των επεισοδίων στου Ρέντη:
«Εισέρχονται Παπαδιαμάντη, κάνω κίνηση μπρος πίσω, στον σταθμό».
«Ελήφθη, Αποστόλη, πες μου λίγο για τον συνάδελφο, έχουμε κάνει το τουρνικέ;»
«Το έχουμε φτιάξει το τουρνικέ, έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες, έχει χαθεί […] γι’ αυτό και να συντομεύει ο σταθμός».
«Έχει κανονικά αισθήσεις ο συνάδελφος Αποστόλη;»
(….)

«Β4 ελήφθη, όταν έρθει 541. Επαναλαμβάνει το κέντρο. Κίνησε κανονικά τις δύο δυνάμεις 541 και 535, πάρε μέσα τα άτομα και θα παραμείνεις στις δύο εξόδους με τις διμοιρίες. Δεν θα φύγει κανείς από το γήπεδο αν δε λάβεις εντολή, το κατάλαβες; Και από Σικελιανού και από Αγίας Άννης, είμαστε κατανοητοί;».
«Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια στου Ρέντη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο αστυνομικός – «Υπέστη ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά» (Videos)

Επεισόδια στου Ρέντη: Μπαράζ προσαγωγών από την ΕΛ.ΑΣ. – Πλήθος κόσμου στην Πέτρου Ράλλη (Videos)

Επεισόδια στου Ρέντη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο αστυνομικός – «Υπέστη ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά» (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter