Επεισόδια στου Ρέντη: Ελεύθεροι 35 από τους 424 προσαχθέντες

Επεισόδια στου Ρέντη: Ελεύθεροι 35 από τους 424 προσαχθέντες

Ελεύθεροι αφέθηκαν 35 από τους 425 προσαχθέντες για τα επεισόδια στον Ρέντη τη στιγμή που ο 31 ετών αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Υπενθυμίζεται πως η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 425 προσαγωγές μετά τα επεισόδια.

Δείτε επίσης: Ρέντης: Παρέμβαση Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την επίθεση στον αστυνομικό – Ερευνα για εγκληματική οργάνωση

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν τα χθεσινά επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπου πραγματοποιήθηκε δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα από εξαγριωμένους χούλιγκαν.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια στου Ρέντη: Κρίσιμη η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού – Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Μάλιστα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο της Νίκαιας, ο αστυνομικός υπέστη καρδιακή ανακοπή, με τους γιατρούς να τον επαναφέρουν έπειτα από 10 λεπτά.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να γίνει νέα ενημέρωση από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε χειρουργικούς καθαρισμούς στο πόδι του 31χρονου όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια στου Ρέντη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο αστυνομικός – «Υπέστη ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά» (Videos)

Επεισόδια στου Ρέντη: Μπαράζ προσαγωγών από την ΕΛ.ΑΣ. – Πλήθος κόσμου στην Πέτρου Ράλλη (Videos)

Επεισόδια στου Ρέντη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο αστυνομικός – «Υπέστη ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά» (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter