Επιστρέφει στη Super League ο Ιωνικός – Στα μπαράζ η Ξάνθη

Επιστρέφει στη Super League ο Ιωνικός – Στα μπαράζ η Ξάνθη

Με νέα σπουδαία ανατροπή, ο Ιωνικός κατάφερε να «απαντήσει» δύο φορές στο προβάδισμα του Εργοτέλη (2-1) και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ξάνθης επί του Λεβαδειακού (1-0), η ομάδα του Σπανού πανηγύρισε την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Super League έπειτα από 15 χρόνια, δίνοντας το σύνθημα για… ξέφρενο πάρτι στη Νίκαια.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 60ο λεπτό με τον Κοκκίνη, με τον Ιωνικό να ισοφαρίζει στο 74ο λεπτό (Μουμίν), με τον φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό, Μάναλη, να σκοράρει το «χρυσό» γκολ της ανόδου στο 82ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Σινγκ (67′ Πλατέλλας), Παπαγεωργίου, Κύργιας, Κοτσώνης (22′ λ.τ Μουστάκης (67′ Μάναλης), Γκοτσούλιας, Μουμίν, Ματσούκας, Ρόλε, Κουϊρουκίδης (67′ Κάστρο).

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης (65′ Ποζατζίδης), Πέϊος, Τσέλιος, Κόλα, Άμπι (54′ Μπουτσάκης), Μπουρσέλης (84′ Πατρινός), Κόνραντ (54′ Κοκκίνης), Μανουσάκης (84′ Κούατενγκ).

Στα Πηγάδια, η Ξάνθη ήθελε μόνο νίκη επί του Λεβαδειακού για να ελπίζει και το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα πέτυχε στο 75’ ο Έμπερτ. Οι ακρίτες τερμάτισαν δεύτεροι και θα παίξουν μπαράζ με τον Παναιτωλικό, ο οποίος τερμάτισε 13ος στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου (49′ Δημούτσος), Μικελτάτζε (26′ Σιατραβάνης), Τάτος (65′ λ.τ Σχρόιγεν), Πέτροβιτς, Καπνίδης (49′ Θ. Παπάζογλου), Βέρκερ, Τζούρμαν, Έμπερτ, Παντελιάδης (65′ Θυμιάνης), Ντίνας.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος (39′ λ.τ Μεχία), Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Κονέ (79′ Νίκας), Νίλι, Πολέτο (62′ Ενομό), Συμελίδης (79′ Τζιώρας), Μυτίδης (62′ Μπιανκόνι).

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ της Super League 2 

1 Ιωνικός 53

2 Ξάνθη 51

3 Λεβαδειακός 50

4 Εργοτέλης 48

5 Κισσαμικός 42

6 Διαγόρας 30

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter