Επιτροπή Θεσμών: Παρών τη Δευτέρα ο Δημητριάδης, καταθέσεις εξ αποστάσεως για Μπίτζιο και Λαβράνο

Επιτροπή Θεσμών: Παρών τη Δευτέρα ο Δημητριάδης, καταθέσεις εξ αποστάσεως για Μπίτζιο και Λαβράνο

Κανονικά παρών θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που συνεδριάζει τη Δευτέρα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, επιβεβαιώνοντας πως θα βρίσκεται κανονικά εκεί για ό,τι χρειαστεί.

Άλλωστε ο ίδιος ο Γρηγόρης Δημητριάδης είχε εξαρχής δηλώσει πως θα παραστεί στην Επιτροπή και ότι «κανείς δεν τον σέρνει», κάνοντας σαφές πως σκοπεύει να δώσει τις δέουσες διευκρινίσεις.

Την ίδια στιγμή οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Γιάννης Λαβράνος και Φέλιξ Μπίτζιος σκοπεύουν να καταθέσουν γραπτώς μέσω των ελληνικών πρεσβειών στο εξωτερικό, όπου και βρίσκονται.

Υπενθυμίζεται ότι τα τρία κόμματα της αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ κατέθεσαν αίτημα για να κληθούν στην Επιτροπή τέσσερα κομβικά πρόσωπα, επικαλούμενα τα νέα στοιχεία που προέκυψαν.

Διαβάστε επίσης: Μαγειρεύουν σαμποτάζ στην Επιτροπή Θεσμών

Τα τέσσερα πρόσωπα είναι ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, οι εκπρόσωποι των εταιρειών που εμπλέκονται με το Predator, Γιάννης Λαβράνος (Krikel) και Φέλιξ Μπίτσιος (Intellexa), καθώς και ο Ταλ Ντίλιαν, ο Ισραηλινός ιδρυτής της Intellexa.

Διαβάστε επίσης:

Τη Δευτέρα η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών: Θα καταθέσουν οι Δημητριάδης, Λαβράνος, Μπίτζιος και Ντίλιαν;

Νέος «γύρος» στην Επιτροπή Θεσμών: Το ΠΑΣΟΚ ζητά να κληθούν Δημητριάδης και όσοι εμπορεύονται το Predator

Ο Δημητριάδης ως Εφιάλτης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter