Εργαζόμενοι Folli Follie: «Μην τιμωρείτε εμάς και τις οικογένειες μας, αντί για τους πραγματικούς ενόχους…»

Εργαζόμενοι Folli Follie: «Μην τιμωρείτε εμάς και τις οικογένειες μας, αντί για τους πραγματικούς ενόχους…»

Επιστολή διαμαρτυρίας εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στη Folli Follie καταγγέλλοντας «την αδιαφορία των θεσμικών οργάνων, για τις συνεχείς καθυστερήσεις στην αποδέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας».

«Ζητούμε έστω και τώρα να δοθεί άμεσα λύση ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα η επιχείρηση και να εξασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας. Επιτέλους, μην τιμωρείτε εμάς και τις οικογένειες μας, αντί για τους πραγματικούς ενόχους», επισημαίνουν.

Αναλυτικά η επιστολή

Εμείς οι άμεσα και έμμεσα εργαζόμενοι στην FOLLI FOLLIE εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για τις δικαστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξυγίανσης της επιχείρησης και σωτηρίας της εργασίας μας.

Για πάνω από 6 χρόνια με καθημερινό άγχος, αλλά συγχρόνως με πείσμα και αυτοθυσία κρατάμε σε λειτουργία την Εταιρεία, συνεισφέροντας με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την αποπληρωμή ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων προς το δημόσιο. Κρατάμε σε λειτουργία έναν Όμιλο, που συμβάλλει σημαντικά στην Εθνική Οικονομία και προσφέρει εργασία σε πάνω από 1.000 οικογένειες.

Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να εκφράσουμε την ανησυχία μας και την έντονη απογοήτευσή μας για την αδιαφορία των θεσμικών οργάνων, για τις συνεχείς καθυστερήσεις στην αποδέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie. Η απόδοση αυτών των περιουσιακών στοιχείων αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εξυγίανσης και κυρίως προβλέπεται από τη σχετική συμφωνία που επικυρώθηκε από το δικαστήριο.

Ζητούμε έστω και τώρα να δοθεί άμεσα λύση ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα η επιχείρηση και να εξασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

Επιτέλους, μην τιμωρείτε εμάς και τις οικογένειες μας, αντί για τους πραγματικούς ενόχους…

Διαβάστε επίσης:

Folli Follie: Το αίτημα της προσωρινής διοίκησης για αποδέσμευση ακινήτων αξίας εκατομμυρίων ευρώ και τα ερωτήματα

Μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη για τη Folli Follie ο Ανδρέας Κουτούπης: Οι καταγγελίες για απευθείας αναθέσεις και το «γαλάζιο» παρελθόν

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter