Ερυθρός Σταυρός: Ο Πολάκης «δείχνει» τους… χορευτές του προκλητικού «γλεντιού» (Photos)

Ερυθρός Σταυρός: Ο Πολάκης «δείχνει» τους… χορευτές του προκλητικού «γλεντιού» (Photos)

Τους “πρωταγωνιστές” της απίστευτης υπόθεσης μετατροπής του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός σε … σκυλάδικο με γλέντι ανήμερα εφημερίας ονοματίζει ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο X (πρώην twitter) στηλιτεύοντας παράλληλα την αργοπορημένη παρέμβαση του υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Π. Πολάκης:

«Γεωργακη με τα μπλε Μπεσας με τα πράσινα ,Προεδρος και αντιπρόεδρος του σωματείου αντίστοιχα ,μέλη του τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, κολλητοί με την καραδεξιά Διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου! Χορευτές όλοι! Χρυσοχοΐδη ΑΡΓΕΙΣ!!

 

Υπενθυμίζεται ότι τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της διοικήτριας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός διέταξε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας μετά τη δημοσιοποίηση απίστευτων σκηνών «σκυλάδικου» με γλέντι στο νοσοκομείο και μάλιστα σε μέρα εφημερίας όπως αποκαλύφθηκε με εξοργιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε διαδίκτυο.

Διακρίνονται μουσικοί με όργανα σε πρόχειρο πάλκο και κυρίες να χορεύουν με τη δυνατή μουσική. Την ίδια ώρα περνάνε από δίπλα φορεία!

Φαίνεται ότι πρόκειται για οργανωμένη γιορτή από τη διορισμένη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη διοικήτρια του νοσοκομείου Ελπινίκη Ταβιανάτου.

Διαβάστε επίσης: «Ο σώζων εαυτόν σωθήτω»: Ασφυξία στα νοσοκομεία – Έκκληση για χρήση μάσκας κάνει η ΠΟΕΔΗΝ

«Πάγωσαν» οι παραγγελίες νοσοκομειακών φαρμάκων – Μεγάλη αναστάτωση στα δημόσια νοσοκομεία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter