ΕΣΗΕΑ: Τραυματίστηκε από τα ΜΑΤ δημοσιογράφος στα επεισόδια στον Ρεντη

ΕΣΗΕΑ: Τραυματίστηκε από τα ΜΑΤ δημοσιογράφος στα επεισόδια στον Ρεντη

«Για ακόμη μια φορά, δημοσιογράφος δέχεται την επίθεση «οργάνου της τάξεως» γιατί είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά του», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωση της για τον τραυματισμό δημοσιογράφου της ΕΡΤ, ο οποίος κάλυπτε τον αγώνα για τη δημόσια τηλεόραση, από άνδρα των ΜΑΤ.

Παράλληλα, καταδικάζει τα θλιβερά επεισόδια που σημάδεψαν τον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια στον Ρέντη: Χαροπαλεύει ο αστυνομικός – Μπαράζ ανακοινώσεων και έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τα θλιβερά επεισόδια που σημάδεψαν τον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού, στον οποίο εκφράζει τη συμπαράστασή του, ευχόμενο ταχεία ανάρρωση.

Στα καταδικαστέα γεγονότα του γηπέδου Ρέντη υπήρξε και τραυματισμός συναδέλφου δημοσιογράφου της ΕΡΤ, ο οποίος κάλυπτε τον αγώνα για τη δημόσια τηλεόραση, από άνδρα των ΜΑΤ. Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει απερίφραστα την ενέργεια καθώς, για ακόμη μια φορά, δημοσιογράφος δέχεται την επίθεση «οργάνου της τάξεως» γιατί είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά του. Οι αθλητικοί συντάκτες καλύπτουν αγώνες και γεγονότα πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό από όλες τις αρμόδιες Αρχές.

Δείτε επίσης:  Ρέντης: Παρέμβαση Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την επίθεση στον αστυνομικό – Ερευνα για εγκληματική οργάνωση

Επεισόδια στου Ρέντη: Κρίσιμη η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού – Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Επεισόδια στου Ρέντη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο αστυνομικός – «Υπέστη ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά» (Videos)

Επεισόδια στου Ρέντη: Μπαράζ προσαγωγών από την ΕΛ.ΑΣ. – Πλήθος κόσμου στην Πέτρου Ράλλη (Videos)

Επεισόδια στου Ρέντη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο αστυνομικός – «Υπέστη ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά» (Videos)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter