Eurovision 2024: Το βράδυ ο Β’ ημιτελικός με τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» – Παπαρίζου και Σερτάμπ επιστρέφουν στη σκηνή (Video)

Eurovision 2024: Το βράδυ ο Β’ ημιτελικός με τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» – Παπαρίζου και Σερτάμπ επιστρέφουν στη σκηνή (Video)

Έφτασε η ώρα του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2024, στον οποίο εμφανίζεται η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι». Η ελληνική αποστολή, το βράδυ της Πέμπτης (09/05), θα διεκδικήσει ένα από τα δέκα εισιτήρια του τελικού, ο οποίος θα γίνει το Σάββατο (11/05) στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Ελλάδα αναμένεται να εμφανιστεί τρίτη – κατά σειρά – επί σκηνής, δηλαδή μεταξύ 22:15 με 22:20. Το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 100% από την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2024 θα μεταδοθεί, τόσο από την ΕΡΤ1 όσο και από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, στις 22:00 σε σχολιασμό των Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα.

Δείτε επίσης:

Eurovision 2024: Η EBU υποχρέωσε την Ιρλανδή Bambie Thug να αλλάξει το μακιγιάζ της λόγω Παλαιστίνης (Photos-Video)

Σειρά εμφάνισης των χωρών

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β΄ Ημιτελικό:

Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία.

Στον Β’ Ημιτελικό, από τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Τελικό.

Εμφάνιση Παπαρίζου – Sertab

Κατά τη διάρκεια του sing-along, το κοινό θα κληθεί να τραγουδήσει κλασικά τραγούδια από την ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, μαζί με τρεις από τους πιο δημοφιλείς νικήτριες του θεσμού.

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί η Έλενα Παπαρίζου, η οποία κέρδισε για την Ελλάδα με το «My Number One» το 2005 , την Τουρκάλα σούπερ σταρ Sertab Erener, η οποία χάρισε στην Τουρκία την πρώτη της νίκη το 2003 με το «Everyway That I Can», καθώς και τη Charlotte Perrelli, η οποία γιορτάζει την 25η επέτειο της νίκης της το 1999 με το «Take Me To Your Heaven» για λογαριασμό της Σουηδίας.

Δείτε επίσης:

Eurovision 2024: Το παλαιστινιακό μαντήλι στο χέρι του Eric Saade και η εκρηκτική εμφάνιση Φουρέιρα – Όλα όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό (Video)

Η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε ενθουσιασμένη με την επιστροφή της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, σχεδόν 20 χρόνια μετά τη νίκη της, ενώ τη βραδιά του Μεγάλου Τελικού θα έχει έναν ακόμη ρόλο, αφού θα είναι εκείνη που θα ανακοινώσει το 12άρι για λογαριασμό της ελληνικής κριτικής επιτροπής.

Οι 16 χώρες του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2024

  • Μάλτα: Sarah Bonnici – «Loop»
  • Αλβανία: Besa – «Titan»
  • Ελλάδα: Μαρίνα Σάττι – «Ζάρι»
  • Ελβετία: Nemo – «The Code»
  • Τσεχία: Aiko – «Pedestal»
  • Αυστρία: Kaleen – «We Will Rave»
  • Δανία: Saba – «Sand»
  • Αρμενία: Ladaniva – «Jako»
  • Λετονία: Dons – «Hollow»
  • Άγιος Μαρίνος: Megara – «11:11»
  • Γεωργία: Nutsa Buzaladze – «Firefighter»
  • Βέλγιο: Mustii – «Before τhe Party’s Over»
  • Εσθονία: 5miinust & Puuluup – «(Νendest) Νarkootikumidest Εi Τea Μe (Κüll) Μidagi»
  • Ισραήλ: Eden Golan – «Hurricane»
  • Νορβηγία: Gåte – «Ulveham»
  • Ολλανδία: Joost Klein – «Europapa»

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού και εκτός διαγωνιστικού τμήματος θα δούμε και τις εμφανίσεις της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας. Αυτές οι τρεις χώρες, όχι μόνο έχουν δικαίωμα ψήφου στον πρώτο ημιτελικό, πέρα από τις 15 διαγωνιζόμενες συμμετοχές, αλλά έχουν ήδη προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει το Σάββατο (11/05).

Δείτε επίσης:

Πάμε κι όπου βγει και στο ΕΚΑΒ – Στο έλεος των χορηγών ο στόλος των ασθενοφόρων

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για να γεμίσουν τα δημόσια ταμεία: Μειώσεις φόρων, κατάργηση προκαταβολής φόρου και φορολόγηση μερισμάτων

Euroleague: Το πρόγραμμα του Final 4 – Πότε παίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Νέες ταινίες: Το αλληγορικό «Club Zerο» απέναντι στο νέο «Πλανήτη των πιθήκων»

Καιρός: «Κοκτέιλ» με λασποβροχές και αφρικανική σκόνη – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (LIVE)

Μπάσκετ: Σοβαρός τραυματισμός για τον Θανάση Αντετοκούνμπο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter