Έβγαλε και… νηστειόμετρο ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη (Video)

Έβγαλε και… νηστειόμετρο ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη (Video)

Η βόλτα του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και η επίσκεψή του στην Αγορά Μοδιάνο στην πλατεία Αριστοτέλους διαφημίστηκε από τη λίστα Πέτσα ως δείγμα της «λαϊκότητάς» του. Όμως, όποτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται να «παίξει» εκτός κειμένου, το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό. Αυτή τη φορά ντύθηκε… Αμβρόσιος και επέκρινε πολίτες επειδή έτρωγαν κρέας Μεγάλη Εβδομάδα!

Μπορεί να παρουσιάστηκε από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ως δείγμα «χαλαρής διάθεσης και χιούμορ», όμως η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη επάνω από τα κεφάλια πελατών ψητοπωλείου την ώρα που έτρωγαν, να τους ρωτάει πότε ξεκινάει η νηστεία μόνο ως κακόγουστο και θρησκόληπτο αστείο μπορεί να εκληφθεί.

«Από Μεγάλη Παρασκευή η νηστεία ε; Εντάξει, κατάλαβα» άκουσαν εμβρόντητοι τον πρωθυπουργό οι πελάτες ενός ψητοπωλείου στην πλατεία Αριστοτέλους την ώρα που έτρωγαν, καθώς ξαφνικά έγιναν σκηνικό για να επιδείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη θρησκοληψία και την αδιαφορία του στις ατομικές επιλογές.

Θα έλεγε κανείς πως πρόκειται απλώς για ένα αστείο. Θα το έλεγε, εάν δεν επρόκειτο αφενός για δείγμα εχθρότητας προς την ελευθερία, διαπόμπευσης κάποιων αμέριμνων ανθρώπων στο όνομα της επικοινωνίας και προσβολής των ατομικών δικαιωμάτων. Και αφετέρου, για μία ωμή, αμήχανη, άχαρη προσπάθεια του… φιλελεύθερου Κυριάκου Μητσοτάκη να ανταγωνιστεί τον άλλο Κυριάκο στη Βόρεια Ελλάδα, τον Βελόπουλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter