Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα Τεμπών προς ΜΜΕ: «Αν ασχοληθείτε όσο σήμερα, πιστεύω σε μία αλλαγή» (Video)

Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα Τεμπών προς ΜΜΕ: «Αν ασχοληθείτε όσο σήμερα, πιστεύω σε μία αλλαγή» (Video)

Στέλνοντας ένα αδιαπραγμάτευτο μήνυμα, η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, απηύθυνε  έκκληση προς τα ΜΜΕ να συμβάλουν όσο μπορούν στη διερεύνηση των αιτίων του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Την ίδια στιγμή κατήγγειλε την απόφαση της πολιτείας να κάνει επιχωμάτωση στον τόπο του δυστυχήματος ενώ υπάρχει μία αγνοούμενη και τρία εξαφανισμένα βαγόνια.

«Ένα χρόνο πριν κινηθήκαμε σε έναν σιδηρόδρομο χωρίς κανόνες ασφαλείας – Η ίδια κατάσταση επικρατεί και σήμερα» τόνισε μιλώντας στον ANT1.

«Τίποτα δεν θα γυρίσει πίσω εκείνους που χάθηκαν τίποτα δεν θα σβήσει τις δικές μας μνήμες αλλά τουλάχιστον τώρα ας αναλογιστούμε ποια είναι η κατάσταση έστω και σήμερα να προστατεύσουμε τα παιδιά του σήμερα και του μέλλοντος» σημείωσε η Ευδοκία Τσαγκλή.

«Με μία αγνοούμενη και τρία βαγόνια εξαφανισμένα κάποιοι έσπευσαν να κάνουν επιχωμάτωση» και πρόσθεσε ότι «το μπάζωμα ήταν κατάφορα παράνομο. Κάντε ένα ρεπορτάζ, μπορείτε πάρα πολύ να μας βοηθήσετε. Αν ο Τύπος επιμείνει πιστεύω ότι μπορεί να έλθει μία μεγάλη αλλαγή».

Διαβάστε επίσης:

Απεργία: «Οι ζωές μας μετράνε, όχι στη συγκάλυψη» – Ηχηρό μήνυμα από όλη την Ελλάδα για το έγκλημα στα Τέμπη (Photos-Video)

Εξοργιστική δήλωση Καραμανλή για Τέμπη: Ακόμη αυτοσυγχαίρεται για την παραίτησή του

Η συγκλονιστική σιωπή στα Τέμπη και ένα «δεν μπορεί, ρε μαλ*κα» που με στοιχειώνει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter