Ευρωμπάσκετ: Οι Ισπανοί νίκησαν τη Φινλανδία και περιμένουν την Εθνική μας

Ευρωμπάσκετ: Οι Ισπανοί νίκησαν τη Φινλανδία και περιμένουν την Εθνική μας

Η ανανεωμένη αλλά επικίνδυνη Ισπανία απέκλεισε τους Φινλανδούς με 100-90 (ημίχρονο 43-52) και θα βρεθεί την Παρασκευή στον δρόμο της ελληνικής ομάδας, εφ’ όσον η Εθνική μας νικήσει απόψε τους Γερμανούς στον δεύτερο προημιτελικό της ημέρας (21.30), στην κατάμεστη MercedesBenz Arena.

Οι αδελφοί Ουίλι (27 π.) και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (15), μαζί με τον βετεράνο Ρούντι Φερνάντεθ (11) και τους Μπριθουέλα (14), Μπράουν (10) οδήγησαν την Ισπανία στα ημιτελικά για άλλη μία φορά. Ο Λάουρι Μάρκανεν πέτυχε 28  πόντους για τους ηττημένους, ενώ ο Γιάντουνεν πρόσθεσε 18 και ο Μάντσεν της ΑΕΚ 13.

ΟΙ Φινλανδοί προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με διαφορές που έφτασαν τους 16 πόντους, αλλά η αντεπίθεση της ανανεωμένης Ισπανίας την έφερε στα ίσα στα μέσα της γ’ περιόδου (57-57). Οι πρωταθλητές Κόσμου προηγήθηκαν με 73-65, 80-73 και 90-82 με τρίποντα των Γκαρούμπα, Μπριθουέλα, Ρούντι και προστάτευσαν με άνεση τα κεκτημένα, για να πανηγυρίσουν με τρελό χορό στη σέντρα.

Οι άλλες δύο θέσεις της τετράδας θα κριθούν αύριο, από τους προημιτελικούς μεταξύ Γαλλίας-Ιταλίας και Σλοβενίας-Πολωνίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter