Εύβοια: Η στιγμή που ανασύρεται ο άτυχος πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου (Video)

Εύβοια: Η στιγμή που ανασύρεται ο άτυχος πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου (Video)
Φωτογραφία: ΕΡΤ

Με τον πλέον τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος του θρίλερ με την αναζήτηση του ελικοπτέρου στη βόρεια Εύβοια καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής, δυστυχώς, εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος πιλότος.

Δείτε επίσης: Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Νεκρός ο πιλότος – Σε βάθος 52 μέτρων εντοπίστηκε η άτρακτος (Video)

Δύτες του λιμενικού ανέσυραν τη σορό του άτυχου 69χρονου πιλότου που κατέπεσε την Πέμπτη στην περιοχή Αχλάδι της Εύβοιας.

Επί τόπου είχαν σπεύσει δύτες του Λιμενικού που ανέσυραν το σώμα του 69χρονου από την άτρακτο του ελικοπτέρου που είχε καταλήξει στη θάλασσα σε βάθος 52 μέτρων. Οι έρευνες του λιμενικού σώματος στο σημείο του δυστυχήματος συνεχίζονται και από σκάφη του Λιμενικού.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικοπτέρο Α-109 απογειώθηκε χθες το πρωί από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών, ενώ ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στις 09:00 το πρωί και απογειώθηκε στις 10:13 από το Μαντούδι και έκτοτε χάθηκε από το ραντάρ.

Στο σχέδιο πτήσης ήταν δηλωμένος μόνο ο χειριστής του ελικοπτέρου, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται αναζητήσεις για δύο άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πιλότος του ελικοπτέρου, απογειώθηκε από τις Αφίδνες με προορισμό τον Βόλο, δηλώνοντας ότι θα κάνει πέρασμα από το Μαντούδι. Ωστόσο, στις 9 το πρωί ανέφερε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι λόγω καιρού. Στις 10 το πρωί δήλωσε ότι θα απογειωθεί από Μαντούδι για Βόλο και ότι θα πραγματοποιήσει πτήση χαμηλού ύψους. Λίγα λεπτά αργότερα κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Αχλαδίου της Βόρειας Εύβοιας.

Διαβάστε επίσης: Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Δεύτερη ημέρα ερευνών – Αγωνία για τον εντοπισμό του πιλότου (Videos)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter