Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Νεκρός ο πιλότος – Σε βάθος 52 μέτρων εντοπίστηκε η άτρακτος (Video)

Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Νεκρός ο πιλότος – Σε βάθος 52 μέτρων εντοπίστηκε η άτρακτος (Video)

Νεκρός εντοπίστηκε ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου Agusta-109c που έπεσε την Πέμπτη στην παραλία Αχλάδι στην Βόρεια Έυβοια. Η άτρακτος του ελικοπτέρου που κατέπεσε υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες εντοπίστηκε σε βάθος 52 μέτρων στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι της Ευβοιας από δύτες της ομάδας υποβρυχίων αποστολών του λιμενικού σώματος.

Διαβάστε επίσης:  Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στην Εύβοια: Όλες οι τελευταίες πληροφορίες – Βίντεο ντοκουμέντο

Ηδη δύτες του λιμενικού ανέσυραv από την άτρακτο του ελικοπτέρου τη σορό ενός άνδρα. Οι έρευνες του λιμενικού σώματος στο σημείο του δυστυχήματος συνεχίζονται και από σκάφη του Λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικοπτέρο Α-109 απογειώθηκε χθες το πρωί από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών, ενώ ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στις 09:00 το πρωί και απογειώθηκε στις 10:13 από το Μαντούδι και έκτοτε χάθηκε από το ραντάρ.

Στο σχέδιο πτήσης ήταν δηλωμένος μόνο ο χειριστής του ελικοπτέρου, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται αναζητήσεις για δύο άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πιλότος του ελικοπτέρου, απογειώθηκε από τις Αφίδνες με προορισμό τον Βόλο, δηλώνοντας ότι θα κάνει πέρασμα από το Μαντούδι. Ωστόσο, στις 9 το πρωί ανέφερε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι λόγω καιρού. Στις 10 το πρωί δήλωσε ότι θα απογειωθεί από Μαντούδι για Βόλο και ότι θα πραγματοποιήσει πτήση χαμηλού ύψους. Λίγα λεπτά αργότερα κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Αχλαδίου της Βόρειας Εύβοιας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter