Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Δεύτερη ημέρα ερευνών – Αγωνία για τον εντοπισμό του πιλότου (Videos)

Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Δεύτερη ημέρα ερευνών – Αγωνία για τον εντοπισμό του πιλότου (Videos)

Άνδρες του Λιμενικού «χτενίζουν» για δεύτερη ημέρα τη θαλάσσια περιοχή του Αχλαδίου στη Βόρεια Εύβοια, προκειμένου να εντοπιστεί το ελικόπτερο Agusta-109c και ο πιλότος. Στο σημείο των ερευνών συμμετέχει και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.

Το ελικόπτερο, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, είχε απογειωθεί από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών το πρωί της Πέμπτης,  ενώ η στιγμή της πτώσης έχει καταγραφεί σε βίντεο.






Διαβάστε επίσης:  Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στην Εύβοια: Όλες οι τελευταίες πληροφορίες – Βίντεο ντοκουμέντο

«Ακούσαμε έναν θόρυβο, όπως κάνει το ελικόπτερο όταν προσπαθεί να κάνει κράτει ο πιλότος του ελικοπτέρου στους κινητήρες για να κατεβάσει το διασώστη. Αυτή την εντύπωση αποκομίσαμε από το σημείο που ήμασταν, ότι οι κινητήρες για κάποιο λόγο έκαναν κράτει και μετά το ελικόπτερο το χάσαμε από τα μάτια μας. Δεν επέστρεψε ξανά, δεν ακούσαμε ξανά τον θόρυβο από το ελικόπτερο.






Θεωρήσαμε ότι είναι ένα ελικόπτερο της πυροσβεστικής που μπορεί να πάει να κάνει κάποια επιχείρηση διάσωσης, να μεταφέρει κάποιον άνθρωπο που είναι εγκλωβισμένος. Εκεί λοιπόν, μέσα στο σύννεφο που το χάσαμε και ακούσαμε αυτόν τον θόρυβο να κάνουν κράτει οι κινητήρες, αυτομάτως μετά χάθηκε και το ελικόπτερο», περιέγραψε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βασίλης Σιώμος ο οποίος μαζί με τον οπερατέρ κατέγραψαν τη στιγμή της πτώσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter